W dniach 16.05.2019 do 13.06.2019 mail z forum nie działał poprawnie i mógł zgubić kilka maili, jeśli ktoś się próbował kontaktować proszę zrobić to ponownie. Za utrudnienia przepraszam!
Liczba postów: 16
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0 Telefon: i900 ROM: Tablet: ROM:
Bardzo proszę o pomoc wyświetla mi się komunikat o braku pamięci, usuwałem wcześniej z pamięci systemowej nie potrzebne elementy(GRY) ale po kilku dniach komunikat powraca, czy jest sposób na zwiększenie pojemności ?
przechowywane dane:
Liczba postów: 4,239
Liczba wątków: 260
Reputacja:
2,733 Telefon: Oneplus 7T ROM: Najnowszy :P Tablet: IPad 10.2 (2019) ROM: IOS14
...i mała rada na przyszłość. W pamięci urządzenia instaluj tylko takie rzeczy które uruchamiają się z systemem, np. nakładki todaya itp. Wszystko inne wal na Moją pamięć, przecież jest tam wuchta miejsca...
Liczba postów: 16
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0 Telefon: i900 ROM: Tablet: ROM:
rom mam nowy wgrany przez serwis po awarii, wgrałem dodatkowo nakładkę od Ryrzego przypominającą THC , dodatkowo zapytam jak przeglądam strony internetowe pamięci zaczyna ubywać, gdzie skasować z pamięci te nie potrzebne śmieci ?
Liczba postów: 4,649
Liczba wątków: 267
Reputacja:
11,440 Telefon: S9+ ROM: XEO 8.0 Tablet: Prestigio PMP5870c ROM: Yoda v4.0 4.1.1
(05-30-2010, 10:11 PM)telik napisał(a): rom mam nowy wgrany przez serwis po awarii, wgrałem dodatkowo nakładkę od Ryrzego przypominającą THC , dodatkowo zapytam jak przeglądam strony internetowe pamięci zaczyna ubywać, gdzie skasować z pamięci te nie potrzebne śmieci ?
spoko nakładka jak przypomina THC lol
Ja ROM samsunga nie ma co wgrywać m2d bo te ROMy mają tyle miejsca co kot napłakał
S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!