W dniach 16.05.2019 do 13.06.2019 mail z forum nie działał poprawnie i mógł zgubić kilka maili, jeśli ktoś się próbował kontaktować proszę zrobić to ponownie. Za utrudnienia przepraszam!
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 11
Reputacja:
19 Telefon: i900 ROM: 28008 Tablet: ROM:
Witam ostatnio znalazłem w sieci systemy Ubuntu i Android przystosowane do uruchomienia na omni. Poniżej screeny i wideo. Próbował już ktoś z was to uruchomić na omni?
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0 Telefon: I900 ROM: Tablet: ROM:
Androida odpaliłem ( najnowsza wersja na Omnie z końcówką 0.32 ), działa wystarczająco dobrze do potestowania, "na co dzień" niestety jeszcze daleka droga, tym Ubuntu to mnie zaskoczyłeś, zaraz się biorę do zgłębiania tematu hehe.
Liczba postów: 4,239
Liczba wątków: 260
Reputacja:
2,733 Telefon: Oneplus 7T ROM: Najnowszy :P Tablet: IPad 10.2 (2019) ROM: IOS14
Przeczytałem How-to tego ubuntu i wygląda na to że faktycznie działa.. Potrzeba kartę minimum 4gb do sprawnego działania i livecd z ubuntu. Jak znajdę moje livecd z ubuntu to może też sprawdzę w wolnym czasie... Tymczasem dzisiaj obejrzę androida...
Liczba postów: 36
Liczba wątków: 4
Reputacja:
9 Telefon: SGH-I900 / Omnia ROM: 28230 M2DC PL Tablet: ROM:
Hola,
Moze cos wiecej info przytoczycie apropo androida i ubuntu.
Ostatnie info jakie wpadly mi w rece to sam fakt iz androida odpalono, niestety nic pooza tym... gsm wifi gps itp nie dzialaly. Jak teraz wyglada sytuacja?
hmmm kiedys uzywalemm G1 ale andrek nie bardzo przypadl mi do gustu, byc moze za malo czasu spedzilismy razem :-[