MoDaCo.pl
Rozwiązane Jak dostaję SMS to w tytule wiadomości nie ma nazwy osoby tylko numer telefonu - Wersja do druku

+- MoDaCo.pl (https://www.modaco.pl)
+-- Dział: Windows Mobile (https://www.modaco.pl/forumdisplay.php?fid=32)
+--- Dział: Samsung - WM (https://www.modaco.pl/forumdisplay.php?fid=67)
+---- Dział: i9x0 Omnia (https://www.modaco.pl/forumdisplay.php?fid=71)
+---- Wątek: Rozwiązane Jak dostaję SMS to w tytule wiadomości nie ma nazwy osoby tylko numer telefonu (/showthread.php?tid=8376)



Jak dostaję SMS to w tytule wiadomości nie ma nazwy osoby tylko numer telefonu - zoso - 02-12-2014

Jak to zmienić ?
Dodam że oczywiście dostaję smsy od osób które są zapisane na karcie sim .

wersja mojego tel. Win 6.5 najnowszy soft z tego forum said2 / xxib2


RE: Jak dostaję SMS to w tytule wiadomości nie ma nazwy osoby tylko numer telefonu - Ryrzy - 02-12-2014

zobacz czy masz w numerach na sim zapisane +48, jesli nie to to dodaj. Zobacz też czy nie masz tego samego numery wpisanego dwa razy. Przy braku kierunkowego lub/i przy duplikatach kontaktów telefony się potrafią gubić


RE: Jak dostaję SMS to w tytule wiadomości nie ma nazwy osoby tylko numer telefonu - zoso - 02-12-2014

No nigdy nie miałem +48 i pokazywał mi od kogo , dopiero teraz po zmianie softu ..


RE: Jak dostaję SMS to w tytule wiadomości nie ma nazwy osoby tylko numer telefonu - Ryrzy - 02-12-2014

... próbowałeś poprawić ?


RE: Jak dostaję SMS to w tytule wiadomości nie ma nazwy osoby tylko numer telefonu - zoso - 02-12-2014

tak próbowałem i nic to nie dało
skopiowałem kontakt na sim i telefon i też nic
szukałem w ustawieniach , szukałem w SkTools jakiejś opcji ale bezskutecznie

(02-12-2014, 07:52 PM)Ryrzy napisał(a): ... próbowałeś poprawić ?



RE: Jak dostaję SMS to w tytule wiadomości nie ma nazwy osoby tylko numer telefonu - Ryrzy - 02-13-2014

no to pozostaje zmiana ROMu na inny


RE: Jak dostaję SMS to w tytule wiadomości nie ma nazwy osoby tylko numer telefonu - zoso - 02-13-2014

Nie , rozwiązałem sam problem , w SKCTools jest opcja :
Telefon > dopasowanie numeru telefonu i musi tam być 8
Po problemie .