MoDaCo.pl
prestigio pmp3170b nie uruchamia sie - Wersja do druku

+- MoDaCo.pl (https://www.modaco.pl)
+-- Dział: Android OS (https://www.modaco.pl/Forum-Android-OS)
+--- Dział: Pozostałe - Android (https://www.modaco.pl/Forum-Pozostale-Android)
+---- Dział: Prestigio - Android (https://www.modaco.pl/Forum-Prestigio-Android)
+---- Wątek: prestigio pmp3170b nie uruchamia sie (/Thread-prestigio-pmp3170b-nie-uruchamia-sie)



prestigio pmp3170b nie uruchamia sie - ajs78 - 08-28-2013

Witam. Mam problem z tabletem prestigio pmp3170b nie da sie go włączyć nie reaguje na kombinacje klawiszy typu +vol +power, po podłączeniu do komputera nic nie wykrywa żadnego urzadzenia. Bateria jest sprawna.
Czy da sie go w jakiś sposób naprawić? Dziekuje pozdrawiam.


RE: prestigio pmp3170b nie uruchamia sie - Ryrzy - 08-28-2013

próbowałeś podłączyć do kompa trzymając vol + lub vol - ? na supporcie widze jest ROM do tego modelu, nawet 2 wersje (nowy cpu i stary)

Kod:
http://yf.value4it.com/Service_Files/TabletPC/PMP3170B/

Możesz też spróbować trzymać oba vol (vol + / vol -) i do tego power, teoretycznie powinien wejsc w recovery....

jeśli nic z tego nie działa a bateria napewno jest dobra no to płyta...


RE: prestigio pmp3170b nie uruchamia sie - ajs78 - 08-28-2013

próbowałem na rozne sposoby i nic Sad jak podłącze ladowarke to lekko sie grzeje czyli ląduje mierzyłem tez miernikiem baterie napiecie ma takie jak powinna miec


RE: prestigio pmp3170b nie uruchamia sie - Ryrzy - 08-28-2013

no to wygląda na to ze padła płyta... inaczej tab by się komunikował chociaż z kompem...


RE: prestigio pmp3170b nie uruchamia sie - ajs78 - 08-28-2013

po prostu pewnego dnia sie wyłączył i juz nie dalo sie włączyc tak to juz jest z chińczykami.
dziekuje za info pozdrawiam


RE: prestigio pmp3170b nie uruchamia sie - Ryrzy - 08-28-2013

jak masz jeszcze gwarancje to pół biedy... gorzej jak jej już nie masz... wtedy będzie problem ;/


RE: prestigio pmp3170b nie uruchamia sie - Paweł Malec - 02-20-2014

Mój PMP5570C tez nie ruszał, zostawiłem go na 2 dni aż w końcu ruszył tryb wgrywania. Możesz spróbowac jeszcze odlutowac baterię i po 30minutach dolutować pomogło mi to kiedyś w Iphone Tongue