MoDaCo.pl
problem z zawiechami - Wersja do druku

+- MoDaCo.pl (https://www.modaco.pl)
+-- Dział: Windows Mobile (https://www.modaco.pl/Forum-Windows-Mobile)
+--- Dział: Samsung - WM (https://www.modaco.pl/Forum-Samsung-WM)
+---- Dział: i9x0 Omnia (https://www.modaco.pl/Forum-i9x0-Omnia)
+----- Dział: ROMy i9x0 (https://www.modaco.pl/Forum-ROMy-i9x0)
+----- Wątek: problem z zawiechami (/Thread-problem-z-zawiechami)

Strony: 1 2 3


RE: problem z zawiechami - grubyxxx - 03-31-2010

(03-31-2010, 01:20 AM)deejay89 napisał(a): nie probowalem, mozesz podrzucic ta strone?

http://www.samsungmobile.com/support/omnia/index.jsp

Proszę, wybierz kraj i OS, następnie na kolejnej stronie jak będzie pytał się o wersje oprogramowania to wpisz SAHJ3.

Przed wgraniem zmień ten wpis w rejestrze i powinno być ok.


RE: problem z zawiechami - deejay89 - 03-31-2010

a do tego musze miec wgrany jakis SAHJ czy moge probowac na tego co mam? mam widget edition
ok dzieki, to ma zaktualizowac od razu radio? czy samego roma mi wgra?


RE: problem z zawiechami - Toldo - 03-31-2010

Wgra całość. I Rom i radio. To jest fabryczny upgrade.


RE: problem z zawiechami - deejay89 - 03-31-2010

ok juz sie sciaga, za kilka minut zaczne wgrywanie, zobaczymy co zdziala, mam poprostu kliknac na ten soft i ma sie wszystko samo zrobic?


RE: problem z zawiechami - grubyxxx - 03-31-2010

Jak to wgrasz to będziesz miał omnie taką jakbyś ze sklepu ją prosto wziął, oczywiście pod względem oprogramowania. jak się wszystko wgra, to po testuj czy dalej łapie zawiechy. jak nie to możesz spróbować wgrać inny rom.

To jest fabryczny downloader, odpalisz plik exe i on praktycznie sam za ciebie wszystko ustawi, będziesz widziałTongue
Zmieniłeś już wpis w rejestrze ten co podałem kilka postów wcześniej, to po to aby zapobiec komunikatowi Incorrect Software Version.


RE: problem z zawiechami - deejay89 - 03-31-2010

hmm nie zmienilem, bo nic nie podales Smile
ok znalazlem na forum: \HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Version


RE: problem z zawiechami - grubyxxx - 03-31-2010

(03-31-2010, 01:18 AM)grubyxxx napisał(a): No możesz spróbować, wgrywaj same radio, nie ustawiaj żadnych zgodności w grandprix bo uwalisz sobie omnie na życzenie, poprostu odpal jako administrator.

a próbowałeś tym downloaderem ze strony samsunga, ściągnij sobie pod viste?

Tylko zmień sobie najpierw w rejestrze wpis:
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Version\
i tam będzie CustomVersion i wpisz tam SAHJ1


zacytuje sam siebieSmile


RE: problem z zawiechami - deejay89 - 03-31-2010

ah sory, no jest na 2 stronie, zmeczony jestem juz tym siedzieniem na forum, czytaniem itp poprostu.. narazie potestuje tego widgeta jeszcze, wylaczylem smart locka, wlaczylem oszczedzanie baterii, budzenie kazdym guzikiem itp, jesli dalej bedzie sie zwieszac to wgram tego oryginalnego samsunga.. pozdrowki