MoDaCo.pl
Brak miejsca..? - Wersja do druku

+- MoDaCo.pl (https://www.modaco.pl)
+-- Dział: Android OS (https://www.modaco.pl/Forum-Android-OS)
+--- Dział: Samsung - Android (https://www.modaco.pl/Forum-Samsung-Android)
+---- Dział: Samsung i9100 Galaxy S II (https://www.modaco.pl/Forum-Samsung-i9100-Galaxy-S-II)
+----- Dział: Samsung i9100 Galaxy S II - Ogólne Dyskusje (https://www.modaco.pl/Forum-Samsung-i9100-Galaxy-S-II-Ogolne-Dyskusje)
+----- Wątek: Brak miejsca..? (/Thread-Brak-miejsca)

Strony: 1 2


Brak miejsca..? - bakusqadpl - 11-12-2012

Witam dawno nie odwiedzałem forum Tongue
Mam dosyć nietypowy problem a mianowicie nie moge zainstalować aplikacji "MX Player Pro"
warzącą ok 7Mb.
Wywala mi komunikat "BRAK MIEJSCA nie można zainstalować aplikacji. zwolnij troche miejsca i spróbuj ponownie"
nie było by to nic dziwnego ale ja miejsca mam pod dostatkiem jeszcze.
Pamięć wewnętrzna- 1.95GB z czego 1.45GB wolne
Pamięć wewnętna- 11.50GB z czego 2.66GB wolne
Karta- 7.40GB z czego 3.40GB wolne

I nie moge zainstalować aplikacji dodam że inne instalują się normalnie.
Raz wyskoczył mi podobny komunikat o braku miejsca podczs pobierania z Marketu.

Ma ktoś jakiś pomysł co może być nie tak oraz jak go rozwiązać?


RE: Brak miejsca..? - XTeK - 11-12-2012

No witam, z marketu normalnej wersji nie próbowałeś?
Może coś apka uwalona.


RE: Brak miejsca..? - Ryrzy - 11-12-2012

nie bawiłeś sie lucky patcherem kiedyś na mx playerze ??


RE: Brak miejsca..? - XTeK - 11-12-2012

Podobny efekt co tytanium?
Możliwe że tak.Wink


RE: Brak miejsca..? - Ryrzy - 11-12-2012

no właśnie tak mi przeszło przez myśl Smile


Odp: Brak miejsca..? - bakusqadpl - 11-12-2012

Właśnie normalna wersja z Marketu działa. A ta Pro nie a zawsze działała. Dodam że instalowałem tą apke żonie na lg l5 i działa.

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2




RE: Brak miejsca..? - Ryrzy - 11-12-2012

a masz na telefonie tą wersje czystą z marketu ? jak tak to odinstaluj i spróbuj tak... na myśl przychodzi mi jeszcze wipe dalvika i cache, moze cos w smieciach zostało


RE: Brak miejsca..? - XTeK - 11-12-2012

Więc jak sam widzisz wersja do bani.
Co jest więcej w tej pro bo mam zwykłą?


RE: Brak miejsca..? - bakusqadpl - 11-12-2012

Wipe dalvika i cache nic nie dało zainstalowałem zwykłą z marketu i tu XTeK musze powiedzieć że nie widze narazie różnicy między zwykłą i Pro.
Lucky patcherem oczywiście bawiłem się ale nawet usunięcie starej Pro i pobranie czystej oraw wipe nic nie dało.
I jeszcze jedno pytanie odnośnie tego samego komunikatu "brak miejsca" miałem kiedy pobierałem BT File Transfer z marketu, jednak pare restartów i poszło.


RE: Brak miejsca..? - XTeK - 11-12-2012

Jeżeli dało się problem usunąć to nie problem.Wink
Ja co do mxplayera też nie widziałem i dlatego mam zwykłą.
Możliwe że reklamy wyświetlała ale ja mam zablokowane przez hosty i nic nie wyświetla.Wink