MoDaCo.pl
ROM [WM6.5][28230][PL] - 4 wersje - Wersja do druku

+- MoDaCo.pl (https://www.modaco.pl)
+-- Dział: Windows Mobile (https://www.modaco.pl/Forum-Windows-Mobile)
+--- Dział: Samsung - WM (https://www.modaco.pl/Forum-Samsung-WM)
+---- Dział: i9x0 Omnia (https://www.modaco.pl/Forum-i9x0-Omnia)
+----- Dział: ROMy i9x0 (https://www.modaco.pl/Forum-ROMy-i9x0)
+----- Wątek: ROM [WM6.5][28230][PL] - 4 wersje (/Thread-ROM-WM6-5-28230-PL-4-wersje)



RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - rotar - 02-21-2010

to wyłącz czat


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - Ryrzy - 02-21-2010

Jutro zapodam screeny, dziś już omnia ma padniętą baterie żeby zmienić 4 razy ROM Smile


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - WindowsM - 02-21-2010

wgralem i musze powiedziec ze romik jest super,bardzo stabilny w porownaniu do poprzednich wersji,zero zawieszania,bardzo szybki i ogolnie super ale zauwazylem,ze automapa 6.1 nie lapie sygnalu gps badz lapie ale po 10 min.nie wiem czy tylko ja tak mam i czy to wina romu czy automapy ale po wgraniu wersji automapy 5.3 sygnal lapie w 10 do 15 sekund.Romik bardzo dobry- (minusik za czcionke w aparacieTongue)


wgrany w wersji: normal


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - djmarco83 - 02-21-2010

(02-21-2010, 10:16 PM)WindowsM napisał(a): wgralem i musze powiedziec ze romik jest super,bardzo stabilny w porownaniu do poprzednich wersji,zero zawieszania,bardzo szybki i ogolnie super ale zauwazylem,ze automapa 6.1 nie lapie sygnalu gps badz lapie ale po 10 min.nie wiem czy tylko ja tak mam i czy to wina romu czy automapy ale po wgraniu wersji automapy 5.3 sygnal lapie w 10 do 15 sekund.Romik bardzo dobry- (minusik za czcionke w aparacieTongue)


wgrany w wersji: normal

włącz xtra i bedzie git


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - caller - 02-21-2010

WindowsM
Po wgraniu nowego romu przy pierwszym uruchomieniu Automapy trwa instalacja do systemu i nie znajdzie satelit, dopiero po wyłączeniu i ponownym uruchomieniu Automapy trwa prawdziwe wyszukiwanie satelit.
Przy moim radioromie JCIC2 trwa to góra 30s - polecam


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - amonlb - 02-21-2010

Nie będę oryginalny ale potwierdzam nowy rom jest super szybki! Kożystanie z niego to będzie przyjemność a z czcionką w aparacie to dziwna sprawa jest no ale może uda ci się Ryrzy znaleść rozwiązanie.

Pozdro Big Grin


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - WindowsM - 02-21-2010

Nie mogę włączyć xtra bo wtedy będzie mi się łączyło z netem,dlatego ta opcja musi być wyłączona.Po prawidłowej instalacji Automapy 6.1 zrobiłem soft reset i uruchomiłem ponownie AM,to samo nie łapie fixa lub dopiero po 5 min.,wykonałem tę czynność trzy razy i bez skutku a robiąc te same czynności co w AM6.1 tylko z AM 5.3 wszystko działa idealnie po 10 sek.jest sygnał GPS.


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - 0kti - 02-21-2010

możesz włączyć extra by tylko pobierało po połączeniu wi-fi Blush


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - WindowsM - 02-21-2010

no ale skoro na innych romach działało normalnie bez tego xtra to teraz tez powinno a tak nie jest
swoja droga wersja 5.3 działa idealnie więc chyba raczej coś nie tak jest z tą 6.1


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - grzesiek22rat - 02-22-2010

ja ogolnie jestem bardzo zadowolony z tego romu, ale do momentu do ktorego wgrywam z backupu smsy. W oryginalnym romie smsy dzialaja plynnie, tu niestety bardzo sie muli wszystko. (smsow jest ok 7tys, to sporo ale SAID1 radzil sobie z tym bez problemu). Drugą rzecza jaka zauwazylem to gdy chcialem powrocic do SAID1, dochodzi do momentu kalibracji ekranu pomimo nawet 10krotnej proby kalibracji nie przepuszcza mnie dalej