MoDaCo.pl
ROM [WM6.5][28230][PL] - 4 wersje - Wersja do druku

+- MoDaCo.pl (https://www.modaco.pl)
+-- Dział: Windows Mobile (https://www.modaco.pl/Forum-Windows-Mobile)
+--- Dział: Samsung - WM (https://www.modaco.pl/Forum-Samsung-WM)
+---- Dział: i9x0 Omnia (https://www.modaco.pl/Forum-i9x0-Omnia)
+----- Dział: ROMy i9x0 (https://www.modaco.pl/Forum-ROMy-i9x0)
+----- Wątek: ROM [WM6.5][28230][PL] - 4 wersje (/Thread-ROM-WM6-5-28230-PL-4-wersje)



RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - Toldo - 03-10-2010

W alarmie, tam gdzie ustawiasz jego dźwięk... Jak wrzucisz swoje dźwięki do głównego folderu mojej pamięci albo karty to będziesz je tam widział.


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - Tomaschek - 03-11-2010

Ryrzy mógłbyś zmienić nazwę katalogu z "My dokuments\Moje dźwięki dzwonka" na "My dokuments\Moje dzwonki" - używając standardowego alarmu po przekopiowaniu plików do tego katalogu, nadal ich nie widać w wyborze dzwonków, dopiero jak się zmieni nazwę katalogu to się pojawiają. ROM 28230 normalny, nie wiem jak w innych wersja.


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - QWERTY1994 - 03-11-2010

Mam informację, która może pomoże usunąć tą wielką czcionkę w aparacie:
Po wgraniu radia PUJA1 za pierwszym uruchomieniem aparatu czcionka była normalnej wielkości. Nie robiłem żadnego HR ani nic tylko pierwsza włączona aplikacja aparat. Po kolejnym włączeniu aparatu wszystko wróciło do tej dziwnie dużej czcionki.
Może to komuś pomoże do wydania fixa Smile


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - m-nick - 03-11-2010

(03-09-2010, 11:42 PM)m-nick napisał(a): Cześć.

Czemu w WM 6.5 z M2DC i włączonym dialerem samsunga nie działa mi wibracja przy dialerze? Wibra jest przy aparacie, finger keyboard itd. a tu tego nie ma - czemu i jak włączyć?

Pozdrawiam,
m-nick

Cześć, ktoś ma jakiś pomysł w ww. sprawie?


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - krzyhoo - 03-11-2010

Witam
Wgrałem ROM M2DC i nie mogę się z netem połączyć, z siecią wifi niby się łączy, ale żadna strona nie chce wejść... nie wiem w czym tkwi problem. Znalazłem tutaj podobny wątek, wypróbowałem różne sposoby (grzebanie w rejestrze przy karcie, WiFiMonster...) ale nic nie pomogło. Ciągle pisze że nie mogło znaleźć strony i że prawdopodobnie to problem w DNSach... Może ktoś coś poradzić?


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - Toldo - 03-11-2010

Pogrzeb w ustawieniach rutera.


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - adi! - 03-11-2010

do osób które maja ten rom. Sprawdźcie kod na update aparatu *#2470# ,powinien pomoc na dużą czcionkę.


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - krzyhoo - 03-11-2010

(03-11-2010, 08:28 PM)Toldo napisał(a): Pogrzeb w ustawieniach rutera.

Ale w jakich opcjach konkretnie? Mam Netgear'a, DHCP jest włączone, DNS też na routerze jest ustawione... Nie wiem co jeszcze mogę zrobić...


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - Toldo - 03-11-2010

Dobrze się składa, również mam netgearaWink Wejdź w Wireless Settings ale te w grupie Advanced i w Preamble Mode, jeśli masz Short Preamble, to zmień na Long Preamble, jeśli odwrotnie to zmień adekwatnie, możliwe że to pomożeWink

(Jezuuu jak ja dzisiaj nieskładnie piszę Big Grin )


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - krzyhoo - 03-11-2010

(03-11-2010, 09:04 PM)Toldo napisał(a): Dobrze się składa, również mam netgearaWink Wejdź w Wireless Settings ale te w grupie Advanced i w Preamble Mode, jeśli masz Short Preamble, to zmień na Long Preamble, jeśli odwrotnie to zmień adekwatnie, możliwe że to pomożeWink

Niestety nie mam tej opcji, config routera u mnie wygląda tak
[Obrazek: 2010-03-11_211240.png]