MoDaCo.pl
ROM [WM6.5][28230][PL] - 4 wersje - Wersja do druku

+- MoDaCo.pl (https://www.modaco.pl)
+-- Dział: Windows Mobile (https://www.modaco.pl/Forum-Windows-Mobile)
+--- Dział: Samsung - WM (https://www.modaco.pl/Forum-Samsung-WM)
+---- Dział: i9x0 Omnia (https://www.modaco.pl/Forum-i9x0-Omnia)
+----- Dział: ROMy i9x0 (https://www.modaco.pl/Forum-ROMy-i9x0)
+----- Wątek: ROM [WM6.5][28230][PL] - 4 wersje (/Thread-ROM-WM6-5-28230-PL-4-wersje)



RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - adaj1583 - 03-07-2010

Powracam do tematu rozkalibrowującego się ekranu.Po każdej zmianie romu i hard resecie przez kilka godzin jest wszystko ok.Po tym czasie zaczyna mi ekran wariowac.Poradzcie cos prosze.


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - pHarel - 03-07-2010

Wgraj cały update od samsunga a jak nie pomoże to serwis i wymiana dotyku.


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - adaj1583 - 03-07-2010

probowalem to mi wywala niezgodnosc..


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - redlum - 03-07-2010

obecne używam romiku z M2D - ale chce przetestować SPB Mobile Shell. Czy da się jakoś wyłączyć M2D - czy będę musiał na poczatku wgrać rom lite?


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - Toldo - 03-07-2010

Start > Ustawienia > Główny (lub Dzisiaj, zależy od romu) > Elementy i ODZNACZ TouchFLO

Generalnie wstyd żeby takich rzeczy nie wiedziećWink


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - redlum - 03-08-2010

eh.. w M2DC z WM 6.1 (jaki miałem wcześniej) - było w tym samym miejscu - ale że menu było inne (mniejsze) i wszystkie elementy były na widoku - nie było trzeba przewijać je w dół aby zobaczyć że TouchFLO jest do wyboru

dzięki za podpowiedź Big Grin


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - KotKrK - 03-08-2010

Orientuje się ktoś może jak wyłączyć narzędzie samsunga do pogłaśniania/ściszania telefonu, bo chciałem sobie przetestować VolumeKeys ale gryzie się z tym Samsungowym.


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - Pablo - 03-08-2010

Romik już od ponad tygodnia i działa wyśmienicie, u mnie wszystko działa(v. normal)

Tylko teraz jak chciałem mieć dialer htc i zmieniłem na taki w ustawieniach to 15 ramu więcej zjadło i tel już tak płynnie nie chodził(miałem ok 33 ram)
jak jest u was? ile macie ramu z włączonym dialerem htc?



Pozdrawiam Pablo...


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - Toldo - 03-08-2010

Ekhem... HTC? Chyba Samsunga... Ten Dialer tak już ma że zabiera więcej ramu niż standardowy windowsowy...


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - Seba882 - 03-08-2010

Witam
A jest taka możliwość, żeby w M2D zmienić kalendarz i alarm na inny albo dodać jakiś program obok kalendarza??