MoDaCo.pl
ROM [WM6.5][28230][PL] - 4 wersje - Wersja do druku

+- MoDaCo.pl (https://www.modaco.pl)
+-- Dział: Windows Mobile (https://www.modaco.pl/Forum-Windows-Mobile)
+--- Dział: Samsung - WM (https://www.modaco.pl/Forum-Samsung-WM)
+---- Dział: i9x0 Omnia (https://www.modaco.pl/Forum-i9x0-Omnia)
+----- Dział: ROMy i9x0 (https://www.modaco.pl/Forum-ROMy-i9x0)
+----- Wątek: ROM [WM6.5][28230][PL] - 4 wersje (/Thread-ROM-WM6-5-28230-PL-4-wersje)



RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - grzesiek22rat - 03-02-2010

co zrobic zeby na tym romie dzialal fantastyczny program mtoolbox? Jest mi niezbedny a teraz gdy go uruchamiam nic sie nie dzieje


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - adaj1583 - 03-02-2010

Mam taki problem ze po zainstalowaniu NORMAL bylo ladnie,pieknie sialalajkowo az tu dzis wstaje rano i nie moge odblokowac tel.Kurcze to chyba ekran sie rozkalibrowal.Po5 min udalo sie ale to chyba nie tak ma byc.Poradzi ktos cos?


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - warson - 03-02-2010

Cytat:Na omniablog.pl szukaj pod aplikacje usunięte z romów.

szukam i szukam i niestety nie moge tam nic takiego znaleźć Sad


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - Ryrzy - 03-02-2010

a to co to takiego ? Smile

http://omniablog.pl/2009/02/26/aplikacje-usuniete-z-romow/


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - maxweber1981 - 03-02-2010

Witam
Mam problem z ustawieniem WIFI
Mam ukrytą siec wifi i szczerze mówiąc nie widzę żadnej opcji aby móc dodać ukryta siec - dopisać do niej klucz i żeby zaczęła mi działać.
Możecie mi pomóc jak to skonfigurować.
Wchodząc - ustawienia - połączenia -menu bezprzewodowe - i wifi jak włączam mam opcje zaawansowane ale nie mam opcji dodawania nowej sieci.
Mam ten najnowszy rom 28230 o ile tak jest.


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - pHarel - 03-02-2010

Po co masz ukrytą sieć skoro masz klucz?

Jak nie ma jak jest? Wejdz w comm manager>siec wlan>zaawansowane>bezprzewodowe> i masz jak byk "dodaj nową.."

[Obrazek: screenshot3.jpeg]


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - adaj1583 - 03-02-2010

powracajac do tego mojego rozkalibrujacego sie ekranu(normal) to po hard reset bylo ok ale po pewnym czasie znow to samo i jestem coraz blizszy tego zeby omnia wyladowala na scianie!!!Angrycaly czas to samo i w lite tez.przeciez jak chce zadzwonic to nie moge 10 minut bawic sie telefonem!!!moze jakas sensowna rada?Angry


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - Ryrzy - 03-02-2010

Zmień ROM na oficjalny jeśli będzie to samo zmiana digitizera Cie czeka


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - adaj1583 - 03-03-2010

(03-02-2010, 10:20 PM)Ryrzy napisał(a): Zmień ROM na oficjalny jeśli będzie to samo zmiana digitizera Cie czeka

sprobuje ale tu znowu problem bo jak chce zainstalowac i900sahj3 to mi wyskakuje incorrect software version .please check the device.wczoraj tez o tym pomyslalem ZE TO MOZE BYC DIGITIZER


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - Ryrzy - 03-03-2010

wgraj nie oficjalny, nie ten ze strony samsunga.... a ten np co jest u nas na forum...