MoDaCo.pl
ROM [WM6.5][28230][PL] - 4 wersje - Wersja do druku

+- MoDaCo.pl (https://www.modaco.pl)
+-- Dział: Windows Mobile (https://www.modaco.pl/Forum-Windows-Mobile)
+--- Dział: Samsung - WM (https://www.modaco.pl/Forum-Samsung-WM)
+---- Dział: i9x0 Omnia (https://www.modaco.pl/Forum-i9x0-Omnia)
+----- Dział: ROMy i9x0 (https://www.modaco.pl/Forum-ROMy-i9x0)
+----- Wątek: ROM [WM6.5][28230][PL] - 4 wersje (/Thread-ROM-WM6-5-28230-PL-4-wersje)



RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - magik-thc - 02-25-2010

Panowie rozmowa zeszłą na inny tor skupcie się na WM6.6 i jego błędach. Wie ktoś jak wyłączyć powiadomienie systemowe gdy ktoś dzwoni? i dlaczego zdjęcie dzwoniącego jest kiepskiej jakości wcześniej tego nie było.


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - Toldo - 02-25-2010

W trybie pamięci masowej też się ładuje...Shy


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - simono - 02-25-2010

(02-25-2010, 10:44 AM)magik-thc napisał(a): Panowie rozmowa zeszłą na inny tor skupcie się na WM6.6 i jego błędach. Wie ktoś jak wyłączyć powiadomienie systemowe gdy ktoś dzwoni? i dlaczego zdjęcie dzwoniącego jest kiepskiej jakości wcześniej tego nie było.

Za pomocą czego wrzucałeś kontakty ze zdjęciami do Omni, jeśli synchronizacja z Outlook na PC to na 100% słaba jakość zdjęć z tego powodu


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - magik-thc - 02-25-2010

Dodawałem ręcznie do kontaktów no i jest taki problem że wcześniej na 6.1 wystarczyło dodać kontakty w spb teraz trzeba dodać bezpośrednio do kontaktów inaczej nie pokazuje się zdjęcie no i dlaczego jest stara wersja smartlocka gdzie jest mało opcji konfiguracyjnych inaczej bym sobie go zostawił a tak używam s2u2.


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - simono - 02-25-2010

(02-25-2010, 11:01 AM)magik-thc napisał(a): Dodawałem ręcznie do kontaktów no i jest taki problem że wcześniej na 6.1 wystarczyło dodać kontakty w spb teraz trzeba dodać bezpośrednio do kontaktów inaczej nie pokazuje się zdjęcie no i dlaczego jest stara wersja smartlocka gdzie jest mało opcji konfiguracyjnych inaczej bym sobie go zostawił a tak używam s2u2.

Ryrzy dał starego SmartLocka bo z nowym jakieś problemy były, a stary pewniejszy.

Ale jak przeniosłeś kontakty z WM 6.1 ze zdjęciami (czy na 6.1 dodawałeś je pod SPB jeśli tak to SPB wyświetla doodany przez niego i i w jakości swojej a w systemowej bazie kontaktów może być inne zdjęcie gorszej jakości) na obecny ROM?


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - pHarel - 02-25-2010

(02-25-2010, 10:45 AM)Toldo napisał(a): W trybie pamięci masowej też się ładuje...Shy

No właśnie.. można to gdzieś wyłączyć? W innych pocketach jest opcja wyłączenia ładowania przez usb a w omnii nie ma Undecided


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - simono - 02-25-2010

(02-25-2010, 11:11 AM)pHarel napisał(a):
(02-25-2010, 10:45 AM)Toldo napisał(a): W trybie pamięci masowej też się ładuje...Shy

No właśnie.. można to gdzieś wyłączyć? W innych pocketach jest opcja wyłączenia ładowania przez usb a w omnii nie ma Undecided
Nie da się na 99%. Sam się zaangażowałem ale może jakiś admin wydzieli wątki nie na temat.


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - david1276 - 02-25-2010

Witam a ja dzisiaj miałem jakiś dziwny problem po rozmowie odłożyłem telefon po jakimś czasie chciałem zadzwonić ale telefon jak by się wyłączył nie reagował na żadne przyciski dopiero pomogło soft reset czego może być tego przyczyna może coś mam nie tak w ustawieniach


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - magik-thc - 02-25-2010

Nic nie przenosiłem w 6.1 zdjęcia miałem przypisane w spb wiec po wgraniu romu i tak się to skasowało, na 6.5 jest o tyle dziwnie że zdjęcia trzeba przypisać do kontaktu systemowego bo jeśli tego nie zrobię to nie pokaże się zdjęcie gdy ktoś zadzwoni mimo że w spb jest ono przypisane.


RE: [WM6.5] [28230][PL] - 4 wersje - simono - 02-25-2010

(02-25-2010, 11:14 AM)david1276 napisał(a): Witam a ja dzisiaj miałem jakiś dziwny problem po rozmowie odłożyłem telefon po jakimś czasie chciałem zadzwonić ale telefon jak by się wyłączył nie reagował na żadne przyciski dopiero pomogło soft reset czego może być tego przyczyna może coś mam nie tak w ustawieniach

Też miałem tak chyba 3 razy i dlatego niestety wróciłem do romu na buildzie 23017, chyba to ostanie najsprawniej działające