MoDaCo.pl
problem z sqlserverce przy endomondo - Wersja do druku

+- MoDaCo.pl (https://www.modaco.pl)
+-- Dział: Windows Mobile (https://www.modaco.pl/Forum-Windows-Mobile)
+--- Dział: Samsung - WM (https://www.modaco.pl/Forum-Samsung-WM)
+---- Dział: i8000 Omnia II (https://www.modaco.pl/Forum-i8000-Omnia-II)
+---- Wątek: problem z sqlserverce przy endomondo (/Thread-problem-z-sqlserverce-przy-endomondo)



problem z sqlserverce przy endomondo - lola - 04-02-2011

Witajcie,

Mam następujący problem z Endomono - przy próbie jego uruchomienia na ekranie nic się nie dzieje, natomiast w katalogu aplikacji jest plik z poniższym zapisem błędu.

<TrackerError Version="1.0">
<Time>2011-04-01 19:42.27</Time>
<Message>UnhandledExceptionHandler</Message>
<Information />
<Exception>
<Message>Nie można odnaleźć nazwy pliku lub zestawu 'System.Data.SqlServerCe, Version=3.0.3600.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=3BE235DF1C8D2AD3' albo jednej z zależności.</Message>
<Type>System.TypeLoadException</Type>
<StackTrace>System.TypeLoadException w Endomondo.Program.Main() </StackTrace>
</Exception>
<InnerExceptions />
<AppVersion>1.0.2.0</AppVersion>
<OSVersion>WinCE v5.2.21006</OSVersion>
<DeviceId>3BC640519BCE16965B04B9EE02830A6C59FD5179</DeviceId>
</TrackerError>

Instalowałem MS SQL Server Compact w wersji 3.1 i 3.5, niestety bez rezultatu. Oczywiście sam DotNet-3.5 jest zainstalowany. Będę wdzięczny za jakąś wskazówkę, jak do temat podejść.


Pozdrawiam,
Ł.O.


RE: problem z sqlserverce przy endomondo - Toldo - 04-02-2011

Widzę że masz WM6.1. Może na nim nie działa?


RE: problem z sqlserverce przy endomondo - lola - 04-02-2011

(04-02-2011, 03:54 PM)Toldo napisał(a): Widzę że masz WM6.1. Może na nim nie działa?
Uruchamiałem na i900 z ROM-em WinMo-6.1 od Ryrzego i działało bez pudła.


Pozdrawiam,
Ł.O.