MoDaCo.pl

Pełna wersja: Wolny internet po instalacji Win8
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam Smile

Ostatnio zainstalowałem sobie na lapku Windowsa 8.
Po chwili nerwów w celu przyzwyczajenia się do okienek i przyzwyczajeniu się do braku krzyżyka zamykającego okienka przyszedł czas na korzystanie z neta.

I tu właśnie pojawił się problem bo internet chwilami masakrycznie zwalnia, a nie miało to miejsca na siódemce.
Nie mam też żadnego wirusa bo antywira zainstalowałem od razu po formacie.
Nie wiem co z tym zrobić, a bardzo mnie to denerwuje.
Czy ktoś wie jak temu zaradzić?
Aha, szukałem rozwiązania na necie ale nikt z podobnym problemem do mnie nie dostał żadnej odpowiedzi; /


PS. Jeśli ktoś ma jakieś pytania dot. 8 to chętnie odpowiem : >
Jakoś ostatnio czytałem niusa o najnowszych aktualizacjach dla systemu w wersji RT... Wiem, że jest to wersja dla ARM ale...

Owe poprawki między innymi usuwały problemy z połączeniami sieciowymi, które występowały - uwaga - tylko u pewnej grupy użytkowników.
W tym świetle wydaje mi się dosyć prawdopodobne, że wersja x86 również może być dotknięta podobną przypadłością. Ale to tylko takie gdybanie i prawdziwa przyczyna może być bardziej prozaiczna...
Dzięki za info Smile
Niemniej jednak mam wersje x64, ale znalazlem parę informacji w internecie ze wskazówkami do pogrzebania w PA, lecz nic to nie pomoglo, także szukam dalej : )
Jak znajdę rozwiązanie problemu to się podzielę : )