MoDaCo.pl

Pełna wersja: Problem z recovery po wgraniu CM10
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam problem, wgrywałem CM10 z 18.10 ale tą z rana czyli tą która nie chciałą się włączyć to kombinowałem z różnymi wersjami aż w końcu wgrałem wersje tą z popołudnia bo doradził mi waszestewua. Zainstalowałem i od tego momentu w recovery pojawia mi się to:
E:Can't mount /cache/recovery/log
E:Can't open /cache/recovery/log
E:Can't mount /cache/recovery/last_log
E:Can't open /cache/recovery/last_log
nie da się zrobić wipe dalvik cache
a przy każdym reebocie muszę od nowa konfigurować tela bo pokazuje się wybór języka, dodatkowo jak chcę zainstalować jakąś apkę to brak miejsca choć miałęm pełen wipe.
Wtf, wgrałem teraz od nowa froyo ale w fabrycznym recovery i tak się pojawia can't ...
Proszę, pomocy
(10-19-2012, 06:08 PM)Atom2000 napisał(a): [ -> ]Mam problem, wgrywałem CM10...
Wtf, wgrałem teraz od nowa froyo ale w fabrycznym recovery i tak się pojawia can't ...
Proszę, pomocy

Skoro wgrałeś już froyo, to zrootuj i zainstaluj 2nd init, powinno pomóc, bo to przecież recovery.
Właśnie rootuje, zobacze co z tego będzie
Po wgraniu 2nd Init problem powinien zniknąć. Tylko rób zgodnie z instrukcją i pamiętaj o podwójnym restarcie po instalacji, bo recovery nie ruszy poprawnie Smile
Już dobrze, wgrałem od nowa Froyo ->root->recovery->rom i jest już ok, a co do romiku to naprawdę śmiga.
Ja nie robie wg instrukcji, ja robię na pamięć Smile
Można zamknąć.
! Wiadomość wysyłana automatycznie !

Ten wątek został zamknięty, jeśli masz jakieś zastrzeżenia zgłoś je do administracji lub bezpośrednio autorowi tej wiadomości.