MoDaCo.pl

Pełna wersja: Bubblets na Omnie II
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam
gdzie znaleść pasującą grę Bubblets na Omnie II , zainstalowałem rom [WM6.5.3] i8000NXXJH2 a na nim nie ma tej gry . Znalazłem jakieś pliki cab. ale jak się to instaluje ?

pozdro
Wrzucasz plik do telefonu i klikasz na niego...
a skąd go ściągnąć , bo to http://www.modaco.pl/showthread.php?tid=1368 mi nie działa .
Z innego miejsca zassałem , a gdzie do telefonu to wgrać ? jest to obojętne ?

pozdro
(02-26-2011, 12:54 PM)paul400 napisał(a): [ -> ]a skąd go ściągnąć , bo to http://www.modaco.pl/showthread.php?tid=1368 mi nie działa .
Z innego miejsca zassałem , a gdzie do telefonu to wgrać ? jest to obojętne ?

pozdro

Jak może ci ta wersja nie działać? Właśnie ją na mojej O2 zainstalowałem i działa. Wystarczy kabelkiem na fona przenieść a potem w file managerze kliknąć na cabie. Gra się instaluje ładnie i jest skrót w start menu w gry. To wszystko.
przepraszam ,

nie miałem na myśli , że gra mi nie działa , tylko gdy wchodzę na tą stronę , to mi pisze że nie mam uprawnień do przeglądania tej strony , a co za tym idzie nie potrafię ściągnąć tej gry.

pozdro
(02-26-2011, 01:07 PM)paul400 napisał(a): [ -> ]przepraszam ,

nie miałem na myśli , że gra mi nie działa , tylko gdy wchodzę na tą stronę , to mi pisze że nie mam uprawnień do przeglądania tej strony , a co za tym idzie nie potrafię ściągnąć tej gry.

pozdro

Trzeba było tak od razu. Regulamin czytał?
pisze że trza troszkę być aktywnym.Wink
Kilka sensownych postów napisz.
Byle nie spamować.Wink
nie chcę być niewdzięcznikiem , ale może ktoś zna inne miejsce , skąd można tą grę pobrać
(02-26-2011, 01:29 PM)paul400 napisał(a): [ -> ]nie chcę być niewdzięcznikiem , ale może ktoś zna inne miejsce , skąd można tą grę pobrać

HeHe, uparty jesteś. Wink
Wystarczy jeszcze jeden post i masz dostęp do działu, nadal nie czytasz regulaminu.Wink
mam nadzieję że ta gra z tego forum zadziała . W międzyczasie pobrałem chyba 4 różne te gry z kilku miejsc i fiasko . Albo błąd przy instalacji , albo było coś nie tak z grafiką .
Po czym poznam , że dana wersja jest na Omnie II ?
(02-26-2011, 02:51 PM)paul400 napisał(a): [ -> ]mam nadzieję że ta gra z tego forum zadziała . W międzyczasie pobrałem chyba 4 różne te gry z kilku miejsc i fiasko . Albo błąd przy instalacji , albo było coś nie tak z grafiką .
Po czym poznam , że dana wersja jest na Omnie II ?

Wszystko pisze, dasz sobie rade.Wink
Stron: 1 2