tak jak w temacie
może ktoś mnie uświadomi
jakie są różnice między różnice między wm 6.5.1 a 6.5.3
może ktoś mnie uświadomi
jakie są różnice między różnice między wm 6.5.1 a 6.5.3
![]() |
|
![]() |
różnice między wm 6 5 1 a 3 |
różnice między wm 6.5.1 a 6.5.3
|
tak jak w temacie
może ktoś mnie uświadomi jakie są różnice między różnice między wm 6.5.1 a 6.5.3
prawdę mówiąc to niewielki, głównie nowsza wersja i tyle.
dopiero można by porównywać z 6.5, w stosunku z tą wersją jest kilka zmianek.
no tak 6.5 a 6.5.x to ogólnie rzecz biorąc duże ikony, belka start na dole zamiast u góry... ogólnie graficznie zmiany. co do 6.5.1 a 6.5.3 to aktualizacja IE i poprawianie błędów... chyba też obsługa multi touch
S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Witam wszystkich w pierwszym poście!
W liście zmian napisano: Cytat:The list of features for Windows Mobile 6.5.3 includes:Czyli po naszemu: * Obsługa ekranów pojemnościowych - Omnia ma ekran rezystywny * Obsługa multitouch * Do zmiany ustawień systemowych nie potrzebny jest stylus * Konsekwentna nawigacja * Poziomy suwak zastąpiony zakładkami * Lupa obsługuje starsze aplikacje * Uproszczone pierwsze uruchomienie * Możliwość przeciągnięcia i upuszczenia ikony na Start Zmiany IE: * Strony szybciej się ładują * Poprawa zarządzania pamięcią * Poprawa gestu Pan & flick * Przyspieszone powiększanie i obracanie Inne: * Uaktualniono .NET CF 3.5, SQL CE 3.1 * Obsługa arabskich dokumentów * Poprawiono usługę raportowania błędów Poza tym znalazłem informacje, że Outlook może pokazywać maile w formie czatu i pojawiła się nowa klawiatura. ![]()
bardzo ładny spis... plusik za to
![]() S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !! |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|