W dniach 16.05.2019 do 13.06.2019 mail z forum nie działał poprawnie i mógł zgubić kilka maili, jeśli ktoś się próbował kontaktować proszę zrobić to ponownie. Za utrudnienia przepraszam!
![]() |
|
![]() |
problem z zawiechami |
problem z zawiechami
|
ja wgralem dzis roma widget edition na wm6.5 i mam dalej to samo.. nie rozwiazalem problemu... na kazdym romie mam to samo, mozliwe zeby radio pomogło?
Według mnie radio tu nie pomoże za wiele, ale możesz spróbować i wgrać jakieś nowsze od tego co masz.
Wyprzedzę być może kolejne pytanie i polecę PUJA1. A masz gwarancje na niego jeszcze? proponuję wgrać rom samsunga i jeżeli będzie nadal to występowało to oddać do serwisu.
Telefon: SGH-i900 Omnia
Rom: Test i900SAID2/21054M by Ryrzy RadioRom: i900PUJA1 Udało mi się tobie pomóc?
Kliknij ![]() ![]()
wlasnie probowalem wgrac radio i sie nie udało:
Service stopped successfully OnDeviceChange: DBT_DEVICEARRIVAL ------------------------------------------------------------------------------------- PDA Device 1 ready to download! ------------------------------------------------------------------------------------- PDA 1 starts downloading... Don't plug it out until the label becomes blue!!! ------------------------------------------------------------------------------------- PHONE will be written. ------------------------------------------------------------------------------------- Downloading PHONE... OnDeviceChange: DBT_DEVICEARRIVAL Download failed!! telefon sie wlacza.. robilem wszystko jak na instrukcji, mam viste
Odpalone jako administrator? Sterowniki są? W Centrum urządzeń odznaczone?
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
Tak, tak, tak.....
dodam ze mam kupca na ta złOmnie ![]() (03-31-2010, 01:05 AM)deejay89 napisał(a): Tak, tak, tak..... Masz dostęp do komputera z xp? Jeżeli tak to spróbuj wgrać radio przez xp. Ale mam przeczucie że masz uszkodzoną płytę główną, bo dziwna sprawa z tymi za wiechami. Może niech ktoś ci podeśle gwarancje, ale nie wiem czy jest międzynarodowa na Omnie...
Rom: Test i900SAID2/21054M by Ryrzy RadioRom: i900PUJA1 Udało mi się tobie pomóc?
Kliknij ![]() ![]()
no niestety nie mam juz xp, a co mi poradzisz, sprobowac wgrac jeszcze raz radio?
No możesz spróbować, wgrywaj same radio, nie ustawiaj żadnych zgodności w grandprix bo uwalisz sobie omnie na życzenie, poprostu odpal jako administrator.
a próbowałeś tym downloaderem ze strony samsunga, ściągnij sobie pod viste? Tylko zmień sobie najpierw w rejestrze wpis: HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Version\ i tam będzie CustomVersion i wpisz tam SAHJ1
Kliknij ![]() ![]()
nie probowalem, mozesz podrzucic ta strone?
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości