08-31-2010, 08:50 PM
![]() |
|
![]() |
problem z podstronami |
problem z podstronami.
|
Słuchajcie mam problem z moim PC a reczej z rooterem. Nie moge wejsc na poczte interii strona ładuje do 85% i nic białe tło taka sama sytuacja z grono.net Firefox wogóle nie otwiera tych stron. Opera z wielkim wysiłkiem (przy włączonym trybie TURBO) ładuje sie 7/9 elementów. Co mam robić?
Dzwoniłem do Netii i nic polecili mi ten artykół Kod: http://pomagam.net/art.php?2#proxy Może wy coś wymyślicie będe bardzo wdzięczny. ![]()
moze zacznij od przeskanowania w strone wirusów... wyłączenia/przeinstalowania/zmiany firewalla, przywrocenia ustawien fabrycznych na routerze, w najgorszym wypadku zmiana/ przeinstalowanie systemu
co do opera turbo wyłącz to bo to tylko problemy stwarza S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Ale wina systemu napewno nie bo na drugim kompie z Linux Ubuntu i na i900 równiez stronki sie nie otwierają. Wiec przyczyny można szukać w rooterze, boje sie go resetować bo ja mam VOIP i mi to konfigurowali przez miesiąc.
![]()
uuu no to lipa, albo rybka albo pipka.... a resetowałeś go poprostu ?
S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Pewnie, codziennie robie mu reset
![]() ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości