witam jak instaluje aplikacje to wybieram miejsce zapisu karta pamięci albo moja pamięć ale nigdy na urządzenie. i pewnego dnia chcę sobie zainstalować facebooka na karcie pam. i nagle wyskakuje mi informacja masz za mało pamięci a ja mam 2gb wolnego. i się okazało że nie mam pamięci użądzenia. a nic tam nie wrzucałem ani nie instalowałem. jak to możliwe? czy jest jakiś program żeby nie instalowało mi nic na urządzeniu? tylko na innym dysku np. karta pam.? bo nic nie mogę zainstalować. proszę o pomoc z góry dzięki
W dniach 16.05.2019 do 13.06.2019 mail z forum nie działał poprawnie i mógł zgubić kilka maili, jeśli ktoś się próbował kontaktować proszę zrobić to ponownie. Za utrudnienia przepraszam!
![]() |
|
![]() |
problem z pamięcią w omni i900 |
problem z pamięcią w omni i900
|
niektóre aplikacje mimo wyboru kp lub pamieci wew instaluja sie na pamieci telefonu i nic z tym nie zrobisz, poprostu muszą tam być
S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
czyli że już nic tam nie zainstaluje? a może jest coś nie potrzebnego co można usunąć? w urządzeniu. a tak z innej beczki to jak podmienić obraz startowy i podczas wyłączania omni?
dało by się tak zrobić? programy i gry się nie popsują?
Zależy od programu. Najlepiej przetestować
![]() Nie gap się! Buduj z nami MoDaCo.pl
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości