[-]
Reklama

Ocena wątku:
  • 23 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
omnia 7 a wm 6 5

omnia 7 a wm 6,5
(02-28-2011, 05:42 PM)format87 napisał(a): Obecną najlpszą alternatywą żeby nie pchac sie w wp7 jest android bardzo przyjemny z dużą personalizacją tzw. "dla każdego coś dobrego". A telefonów obecnie z tym systemem jest bardzo dużo a jak do tej pory miałeś O1 to albo LG Swift jak ma Ryrzy albo ZTE Blade (choć w maju pojawi sie ZTE SKATE on bedzie jeszcze lepszy) który ma kolega Toldo będą dla Ciebie przyjemnie no chyba że chcesz iść dalej w mocniejszy sprzęt to Samsung Galaxy S.

myslem o htc leo. nie mialem go w rece ale denerwuje mnie ze reset ma pod klapka, nie ma klawisza do aparatu , ktory w omni fajnie dziala z latarka... moze szczegoliki ale nie chce wydac kasy i sie denerwowac na telefon. jak w leonie wyglada pisanie smsow? czy tak jak w omni ze go daje w pozycje horyzontalna i jest calkiem wygodnie? wiecie moze??
Odpowiedz
Leo ma znacznie większy ekran więc nawet w pionie da się zapewne pisać wygodnie, a na pewno w poziomie.
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style

Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport

IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
Odpowiedz
@spazz Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie co Cie denerwuje w Leo, więc poco masz sie meczyć niby drobiazgi ale na codzień przydatne np. ja tak dopieram telefony i inne gadżety.
Odpowiedz
zobacz sobie samsunga omnia pro B7610, ma wysuwaną klawiaturę QWERTY, ja mam i jestem zadowolony klawiatura chodzi super

ale to zależy już od Ciebie
Odpowiedz
Cytat:myslem o htc leo. nie mialem go w rece ale denerwuje mnie ze reset ma pod klapka, nie ma klawisza do aparatu , ktory w omni fajnie dziala z latarka... moze szczegoliki ale nie chce wydac kasy i sie denerwowac na telefon. jak w leonie wyglada pisanie smsow? czy tak jak w omni ze go daje w pozycje horyzontalna i jest calkiem wygodnie? wiecie moze??

Przycisk od aparatu da się zaprogramować na któryś z 5 dolnych przycisków, więc ten problem odpada. Nie wiem dokładnie jak to się robi, bo mi to nie przeszkadza, ale na Xda-developers na pewno znajdziesz wątek. Autofocus w Leo nie wymaga zbytniego doświadczenia w robieniu zdjęć (próbowałem robić zdjęcia w biegu i wychodziły ładne).

Co do resetu - hmm... A gdzie chciałbyś mieć? Klapka z Leo schodzi banalnie łatwo i nie wymaga żadnego wysiłku, więc nie widzę problemu. Zresztą, HD2 nigdy nie złapał mi zwiechy także ta opcja przydaje się tylko podczas wgrywania nowych Romów.

Ogólnie polecam HD2 ze względu na ogromną możliwość customizacji i ilość dostępnych na HD2 aplikacji. Na ten telefon możesz wgrać 5 systemów (Meego, Linux, Android, WM 6.5, WP7). Oczywiście w tym telefonie intryguje mnie też obudowa, bo jest bardzo fajna i telefon jest miły w dotyku.

EDIT: Pisanie SMS'ów na HD2 to bajka. Zarówno na swype jak i na fabrycznej klawiaturze.

Pozdrawiam.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości