[-]
Reklama

Ocena wątku:
  • 23 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
omnia 7 a wm 6 5

omnia 7 a wm 6,5
witam!

czas zmienic telefon. mysle o omni 7. zastanawiam sie czy na tym telefonie da sie zainstalowac wm 6,5? ktos juz to kiedys robil??
Odpowiedz
Z tego co ja sie orientuje to nie bedzie takiej mozliwosci ale głowy nie dam bo narazie jest za mało informacji na ten temat w sieci jeszcze.
Odpowiedz
(02-28-2011, 09:54 AM)format87 napisał(a): Z tego co ja sie orientuje to nie bedzie takiej mozliwosci ale głowy nie dam bo narazie jest za mało informacji na ten temat w sieci jeszcze.

hmm. szkoda. myslem ze jak dali takiego samego procka jak w htc leo to moze sie to jakos uda... chyba ze ten wp7 nie jest taki tragiczny?
Odpowiedz
Jest to możliwe pod warunkiem udostępnienia sterowników do O7 pod WM 6.5, czego na razie nie zrobiono i chyba nie ma co na to liczyć ze strony Samsunga. Chyba, że znajdzie się ktoś zdolny i podejmie się ich przygotowania.
Nie gap się! Buduj z nami MoDaCo.pl
Odpowiedz
Dokładnie a co do Samsunga to nie ma co liczyć na ich nadgroliwą pomoc to niestety nie htc a robią lepszy sprzęt od nich no ale coż.
Odpowiedz
(02-28-2011, 10:26 AM)format87 napisał(a): Dokładnie a co do Samsunga to nie ma co liczyć na ich nadgroliwą pomoc to niestety nie htc a robią lepszy sprzęt od nich no ale coż.

a ktos gotuje romy po "siodemke"? nie chcialbym sie wkompac w telefon kotry bedzie wiecznie mial fabryczny soft
Odpowiedz
ja bym się wogóle nie wkopywał w telefon z wp7 taka moja opinia
S20 Ultra || ROM: Stock

Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Odpowiedz
Ja tak jak Ryrzy przy najblższej okazji zmykam z wm a już tymbardziej daleko od wp7 Wink
Odpowiedz
(02-28-2011, 11:48 AM)Ryrzy napisał(a): ja bym się wogóle nie wkopywał w telefon z wp7 taka moja opinia

dlatego tez wlasnie zalozylem ten temat.. jezeli sie nie da tego zorbic tj wgrac wm 6,5 to omnia 7 odpada choc wydaje sie calkiem sympatyczna

Odpowiedz
Obecną najlpszą alternatywą żeby nie pchac sie w wp7 jest android bardzo przyjemny z dużą personalizacją tzw. "dla każdego coś dobrego". A telefonów obecnie z tym systemem jest bardzo dużo a jak do tej pory miałeś O1 to albo LG Swift jak ma Ryrzy albo ZTE Blade (choć w maju pojawi sie ZTE SKATE on bedzie jeszcze lepszy) który ma kolega Toldo będą dla Ciebie przyjemnie no chyba że chcesz iść dalej w mocniejszy sprzęt to Samsung Galaxy S.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości