10-02-2010, 08:52 PM
W dniach 16.05.2019 do 13.06.2019 mail z forum nie działał poprawnie i mógł zgubić kilka maili, jeśli ktoś się próbował kontaktować proszę zrobić to ponownie. Za utrudnienia przepraszam!
![]() |
|
![]() |
mniejszy ekran czarna obwódka |
mniejszy ekran czarna obwódka
|
Biorę omnie i patrze cos jest inaczej..
Wyświetlany obraz się pomniejszył nie dochodzi juz do krańca ekranu tylko jest taka cienka czarna obwódka. Wyświetlany obraz nie wypełnia całego ekranu, niby wszystko ok bo to tylko minimalna róznica ale jest widoczna a wczesniej tak nie było Jakieś rady?
HR a jak nie pomoże to pewnie wyświetlacz padł i serwis
Pomogłem? Cieszę się.Kliknij
![]()
Stawiam na wyświetlacz, bo sam tak miałem w I900
![]() ![]() Zanim o coś zapytasz użyj opcji SZUKAJ
Jeśli ci pomogłem daj +
Jak to mam napisać w serwisie żeby przyjęli na gwaracji
Zrobiłeś HR? Trzeba sprawdzić wszystkie możliwości
![]() Zanim o coś zapytasz użyj opcji SZUKAJ
Jeśli ci pomogłem daj +
tak zrobiłem, ciągle to samo. Jeszcze wgram oryginalny soft przed oddaniem i zobacze czy to pomoże. Co mam napisać w zgłoszonej usterce?
Że wyświetlacz działa nie tak jak powinien. Sformułuj jakoś to co dzieje się na ekranie (czerwona obwódka).
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
(10-02-2010, 10:39 PM)Toldo napisał(a): Że wyświetlacz działa nie tak jak powinien. Sformułuj jakoś to co dzieje się na ekranie (czerwona obwódka). Jaka czerwona? Chyba czarna ![]() Najlepiej na żywca opowiedz ![]() Zanim o coś zapytasz użyj opcji SZUKAJ
Jeśli ci pomogłem daj +
Gdzie ja widziałem czerwoną obwódkę?
![]() Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
u mnie to zawsze ma przyczynę w barku snu ... jak mało śpie to zawsze na forum widzę to co chciałbym zobaczyć a nie to co faktycznie jest napisane. Jutro pewnie to będzie miało miejsce
![]()
Jeżeli pomogłem lub jesteś zadowolony z mojej pracy kliknij
![]() ** Podstawy gotowania na i8000 [Win7x86] ** ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości