03-09-2011, 02:42 PM
![]() |
|
![]() |
could not open executable |
could not open executable
|
witam serdecznie,potrzebuje pomocy, wrzucam pliki wskazane w instrukcji na moją pamięć, włanczam haret i wyskakuje mi błąd could not open executable - kartę sformatowałem, może ktoś mi doradzi, co oznacza ten błąd i czy może robię coś źle, może kartę trzeba formatować w jakiś szczególny sposób
Błąd oznacza że nie może otworzyć pliku wykonawczego czy coś w ten deseń... Nic mi nie przychodzi do głowy innego ale zaznacz wszystkie pliki i w właściwościach odznacz atrybut "tylko do odczytu"
Jeszcze możesz poszukać inny plik haret.exe Pomogłem? Kliknij
![]() ![]()
Mam ten sam problem i nie wiem co z tym zrobić. Próbowałem odznaczyć "tylko do odczytu" ale nic to nie dało. Czy ktoś jakiś pomysl co z tym zrobić?
(03-21-2011, 07:06 PM)amp92 napisał(a): Mam ten sam problem i nie wiem co z tym zrobić. Próbowałem odznaczyć "tylko do odczytu" ale nic to nie dało. Czy ktoś jakiś pomysl co z tym zrobić? Kolega ma w sygnaturze i900? Próbuje zainstalować antka na nim? Czy sygnatury nie poprawił?
.
(03-21-2011, 07:10 PM)XTeK1 napisał(a):Nie poprawiłem przepraszam. Próbuje zainstalować tak jak jest w instrukcji na I8000.(03-21-2011, 07:06 PM)amp92 napisał(a): Mam ten sam problem i nie wiem co z tym zrobić. Próbowałem odznaczyć "tylko do odczytu" ale nic to nie dało. Czy ktoś jakiś pomysl co z tym zrobić? (03-21-2011, 07:16 PM)amp92 napisał(a):(03-21-2011, 07:10 PM)XTeK1 napisał(a):Nie poprawiłem przepraszam. Próbuje zainstalować tak jak jest w instrukcji na I8000.(03-21-2011, 07:06 PM)amp92 napisał(a): Mam ten sam problem i nie wiem co z tym zrobić. Próbowałem odznaczyć "tylko do odczytu" ale nic to nie dało. Czy ktoś jakiś pomysl co z tym zrobić? Widzę że chcesz kupić Omnie2 a ten android jak i dział dotyczy omni2. Jeżeli więc masz Omni1 to nie jest to możliwe. To nie program który można zainstalować na czymkolwiek. ![]()
.
(03-21-2011, 07:16 PM)amp92 napisał(a):(03-21-2011, 07:10 PM)XTeK1 napisał(a):Nie poprawiłem przepraszam. Próbuje zainstalować tak jak jest w instrukcji na I8000.(03-21-2011, 07:06 PM)amp92 napisał(a): Mam ten sam problem i nie wiem co z tym zrobić. Próbowałem odznaczyć "tylko do odczytu" ale nic to nie dało. Czy ktoś jakiś pomysl co z tym zrobić? Kupiłem I8000 starą omnie już sprzedałem dawno. Chce wgrać tego androida na Omnie 2. Miałem nie zaktualizowaną sygnaturę ale już poprawiłem. Aż tak tępy to jeszcze nie jestem.
"could not open executable" Ja taki błąd miałem gdy wrzuciłem instalację androida na moją pamięć którą miałem sformatowaną komputerem. Mi pomógł format z poziomu telefonu, a później wrzucenie instalacji na moja pamiec.
Ten błąd też miałem gdy przeniosłem hareta na Karte pamieci, oczywiscie format karty z poziomu telefonu pomogl ;] może wam format z poziomu telefonu pomoże. można też spróbować zainstalować androida z poziomu Linuxa na sposób ext3/ext4 jaki jest na tym forum opisany bo nic nie stoi na przeszkodzie zrobić partycje ext2, pierwszą partycją musi być FAT32 bo inaczej Omnia wywali błąd że karta jest uszkodzona, jeżeli haret do odpalenia androida na mojej pamieci się nie włączy to można sformatować karte pamieci z poziomu telefonu (bo oczywiście telefon nie sformatuje ext...) i wtedy haret.exe, default.exe i zImage przekopiować na karte pamieci ja sam mam te 3 pliki na karcie pamięci i właśnie taki błąd miałem kiedyś jak chciałem je na niej umieścić.
Dam + jak pomożesz, daj + jak pomogę
![]() (03-21-2011, 07:26 PM)amp92 napisał(a):(03-21-2011, 07:16 PM)amp92 napisał(a):(03-21-2011, 07:10 PM)XTeK1 napisał(a):Nie poprawiłem przepraszam. Próbuje zainstalować tak jak jest w instrukcji na I8000.(03-21-2011, 07:06 PM)amp92 napisał(a): Mam ten sam problem i nie wiem co z tym zrobić. Próbowałem odznaczyć "tylko do odczytu" ale nic to nie dało. Czy ktoś jakiś pomysl co z tym zrobić? Nikt nie pisze że tępy. ![]() Można dwojako to odczytać, przypadki bywały. Może prze formatuj moją pamięć i zainstaluj mój rom nie stokowy jeżeli taki próbowałeś. ![]() Moje romy działają na pewno, więc jeżeli jest coś nie tak to wina leży po stronie telefonu.
.
Próbowałem już formatować karte pamięci i moją pamięć robie wszystko tak jak w instrukcji i nie działa. Spróbuje zainstalować inny rom.
Dzięki za pomoc. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości