Liczba postów: 9
Liczba wątków: 1
Reputacja:
14 Telefon: Samsung ROM: andriod Tablet: ROM:
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Lipiec 2018 r.
Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na lipiec 2018 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz recenzje. Koniec końców Wy także współtworzycie ten ranking.
Jeśli nie zaśpię zestawienie będzie aktualizowane co miesiąc.
Wzór zapytania o laptop:
1) Kwota przeznaczona na zakup:
2) Rozmiar matrycy (+ewentualnie wymagana rozdzielczość):
3) Główne zastosowanie (np. gry, inne multimedia, praca biurowa, konkretny program itp.)
4) Wymagania specjalne (np. matowa matryca.):
5) Osobiste preferencje:
6) System operacyjny (laptop z systemem bądź bez niego)
Ranking polecanych laptopów i Ultrabooków na lipiec 2018 r.
Liczba postów: 509
Liczba wątków: 93
Reputacja:
2,983 Telefon: Samsung Galaxy S8+ ROM: G955FXXU1AQF7 Tablet: ROM:
Przy takich tematach to powinny być jakieś rabaty czy gratisy jak już robi się taką ewidentną reklame danego sklepu albo być mniej uwiązanym i dać linki do różnych wariantów w różnych sklepach.
Tak jak na innych stronach jak już polecają zestawy to jakieś dodatki zawsze były za free po wpisaniu adresu strony czy tam nicku lub innego hasła
Liczba postów: 3,507
Liczba wątków: 523
Reputacja:
6,010 Telefon: Samsung Galaxy S9 ROM: Najnowszy :) Tablet: ROM:
Jak dla mnie super zestawienie.
Osobiście widzę jednak jak piszę niekiedy na shoutboxie tendencję do coraz droższych i coraz tandetniejszych "konfigów" tych laptopów a zwłaszcza w średniej klasie cenowej czyli do 3k.
Można by rzec że wręcz plastikowa tandeta.
Dopiero od 5k. coś się zaczyna dziać choć wlutowane większość podzespołów powoduje kolejne dylematy.
Tylko gamingowe laptopy raczej nadają się do czegoś konkretnego a te znowu mają maximum lampek i czerwonych wstawek a min. jakości np. podczas wymiany czegokolwiek.
Nadal mój zabytkowy laptop można by powiedzieć jest na topie