zrobiłem coś bardzo głupiego, czyli zapomniałem o backupie przy wgrywaniu custom roma do niezbyt popularnego telefonu. Po wielu godzinach harówki trafiłem wreszcie na plik update.zip do tego modelu ale mam problem z wgraniem, ponieważ w recovery po kilkunastu sekundach od puszczenia instalacji pojawia się komunikat: "New data partition did not have enough free space. Instalation aborted".
Dodam, że teraz jestem na stockowym recovery, bo jak zauważyłem, że nie jestem w stanie tego naprawić, to starałem się posprzątać po sobie na tyle, żeby w serwisie nie było widać mojej winy w tym bootloopie i żeby po gwarancji to poszło
Jak próbowałem instalowac zipy przez TWRP to nie chciało mi zamontować /system. na tym kończyła się każda próba instalacji romu.
Czy ktoś spotkał się z takim błędem i wie co on oznacza? I jak się go oczywiście pozbyć.
Z góry dzięki za wszelką pomoc.
Dodam, że teraz jestem na stockowym recovery, bo jak zauważyłem, że nie jestem w stanie tego naprawić, to starałem się posprzątać po sobie na tyle, żeby w serwisie nie było widać mojej winy w tym bootloopie i żeby po gwarancji to poszło

Czy ktoś spotkał się z takim błędem i wie co on oznacza? I jak się go oczywiście pozbyć.
Z góry dzięki za wszelką pomoc.