![]() |
|
![]() |
wybór karty pamięci |
Wybór karty pamięci
|
|
Witam, mam taki problem. Zakupiłem telefon SE Neo ( w końcu się udało i to nowy
![]() ![]() ![]()
Klasa 4 za wolna do czego? W telefonie różnicy ŻADNEJ nie odczujesz. Dopiero jak coś będziesz kopiował przez kabel. Klasa 6 będzie optymalna. Polecam karty Sony, mam 8GB od dawna i nigdy żadnych problemów nie miałem jak z innymi kartami. Może być ciut droższa od innych w tej klasie ale warto.
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
Kingston to badziewie w dzisiejszych czasach zaś sandisk przoduje w produkcji kart i posiada bardzo szybkie kontrolery.
Adata polecam ale tylko kupić u siebie w mieście bo zdarzają się wadliwe i z allegro może być kłopot. Sandisk z allegro odradzam bo jest masakra podrobek.
.
Toldo - a choćby do tego że dłużej zapisuje zdjęcia i filmiki robione i nie i czyta dłużej filmiki jakości HD 720P
![]() ![]() Wolał bym na Allegro właśnie bo u mnie w okolicy to np klasy 4 8gb 55zł 16 gb 98zł xd to jest trochę chore jak na allegro mogę właśnie znaleźć już klasy 10 za te ceny ![]() ![]()
Ja miałem 8GB class 4 i chodziła ładnie sandiska teraz nie mam żadnej bo tamtą sprzedałem ale jak miałbym kupować to tylko sandiska nawet i class 4 ale tylko tej firmy chyba że A-Data żeby było taniej i więcej a tak to sandisk.
Kupiłem tą kartę Good Ram i naprawdę wystarczy class 4 do telefonu. A cena niska.Polecam.
Pomogłem? Cieszę się.Kliknij
![]()
Wystarczajaca jest 4 klasy 4MB/s poniewaz telefon nie bedzie wykorzystywal wiecej niz 4MB na sekunde tylko bedzie roznica w przesyle danych na kompa pomiedzy C4 a wyzszymi
Mam Adata class 10 32 GB i w przypadku kopiowania plików widać istotne przyspieszenie, nawet w stosunku do pendrive'a sandiska. Swoją drogą - Sandisk 16 GB mi padł bez dania racji, nie kupowany na Alledrogo, tylko normalnie w sklepie, więc jak widać i ta firma może nie być na 100% pewna
![]() Nie gap się! Buduj z nami MoDaCo.pl
Dzięki chłopaki za wypowiedź, właśnie zakupiłem adata klasa 10+ 16gb i mam nadzieje że to będzie dobry wybór za tą cenę
![]() ![]() Kod: http://allegro.pl/adata-16gb-uhs-i-microsd-fullhd-up-20mb-usb-i2151083302.html
popraw temat bo nic nie mówi o czym tu jest rozmowa
S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !! | |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości