08-16-2012, 04:23 PM
![]() |
|
![]() |
witajcie moi drodzy |
Witajcie moi drodzy
|
|
Witam wszystkich!
Jestem tu od niedawna ![]() Od kilku miesięcy zabawiam się na Samsung Omnia 2 ![]() ![]() P.S. Chciałbym sobie uprzyjemnić życie i mieć coś lepszego niż mój O2DROID ![]() W tym momencie wybieram między HTD HD2 a HTC Desire HD. Dlaczego te dwa... Oferta cenowa używanych modeli. (Chyba że ktoś mi podsunie jeszcze ciekawszy model telefonu do 700 zł - używanego ![]() Chciałbym w tym miejscu znać opinie forumowiczów, na którym telefonie lepiej się pracuje, który wydajniejszy, jakie ma możliwości modowania jeśli chodzi o Android i ostatnia rzecz... awaryjność ![]() Wiem że HD2 słynie z możliwości obsługi różnych systemów. DHD ma więcej ramu, lepszy aparat i android tam jest jako stock ![]() Jeśli ktoś ma czas i chęci to proszę o jakiś cynk. Chętnie porozmawiam ![]()
Witamy na forum. Twoje pytanie powinno znaleźć się w nieco innym dziale, ale dzisiaj Ci się upiecze... <złowrogi śmiech>. Desire HD wygrywa głównie wymienionymi przez Ciebie cechami, ale także nowszymi podzespołami (cpu, gpu) i lepszym ekranem i aparatem. Wydaje mi się też że jest solidniej wykonany.
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
Oj to przepraszam
![]() Mogę zapytać jaki to ma być dział...? Nie miałem pojęcia gdzie pytać ![]() ![]()
.
Witam
![]()
Witam wszystkich zdaje sobie sprawę,że jestem żółtodziobem choć nie wiekiem dlatego pozwólcie że narazie poczytam i zapoznam się z zawartymi tu informacjami.
do 700zł hm... DHD, Xperia Arc, LG P990 ... ale najciekawszy będzie Galaxy Ace 2 (nowy ok 700-750zł ) bo dwurdzeniowy i wydajnością zjada wszystkie wyżej wymienione
Że też nie wpadłem na Ace 2... faktycznie cena nowego nie wiele większa od używki DHD w bdb stanie
![]() SE Arc jak dla mnie za droga i ma mniej RAM :/ LG... sama firma mnie nie przekonuje choć nawet ma fajne telefony ![]() Myślałem nad sgs ale to była by wpadka... sgs2 jak na razie za duży pułap cenowy i bardzo kanciaty ![]() Także poczekam, pewnie jeszcze spadnie cena Ace 2 i go wezmę ![]() ![]() Mam nadzieję że moderatorzy nie będę źli za tą konwersję :/
| |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości