[-]
Reklama

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
witajcie moi drodzy

Witajcie moi drodzy
Witam wszystkich!
Jestem tu od niedawna Wink

Od kilku miesięcy zabawiam się na Samsung Omnia 2 Big Grin Zacząłem się bawić Androidem i w tym miejscu ukłony dla wszystkich odpowiedzialnych osób za utworzenie Andka a także wszystkie jego modyfikacje Smile

P.S.
Chciałbym sobie uprzyjemnić życie i mieć coś lepszego niż mój O2DROID Big Grin
W tym momencie wybieram między HTD HD2 a HTC Desire HD. Dlaczego te dwa... Oferta cenowa używanych modeli. (Chyba że ktoś mi podsunie jeszcze ciekawszy model telefonu do 700 zł - używanego Tongue )

Chciałbym w tym miejscu znać opinie forumowiczów, na którym telefonie lepiej się pracuje, który wydajniejszy, jakie ma możliwości modowania jeśli chodzi o Android i ostatnia rzecz... awaryjność Sad Który z nich podatniejszy na awarię.
Wiem że HD2 słynie z możliwości obsługi różnych systemów. DHD ma więcej ramu, lepszy aparat i android tam jest jako stock Big Grin

Jeśli ktoś ma czas i chęci to proszę o jakiś cynk. Chętnie porozmawiam Wink
Odpowiedz
Witamy na forum. Twoje pytanie powinno znaleźć się w nieco innym dziale, ale dzisiaj Ci się upiecze... <złowrogi śmiech>. Desire HD wygrywa głównie wymienionymi przez Ciebie cechami, ale także nowszymi podzespołami (cpu, gpu) i lepszym ekranem i aparatem. Wydaje mi się też że jest solidniej wykonany.
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style

Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport

IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
Odpowiedz
Oj to przepraszam Sad
Mogę zapytać jaki to ma być dział...? Nie miałem pojęcia gdzie pytać Sad Na forach obu telefonów są głownie tematu dotyczące konkretnych problemów. Jednakże ja chciałbym umieścić to w takim miejscu gdzie mógłbym dostać wypowiedzi większych ilości osób, a najlepiej posiadaczy tych telefonów Smile
Odpowiedz
A proszę i witam na forum.Wink
Link do działu.
.

Odpowiedz
Witam Smile
Odpowiedz
Witam wszystkich zdaje sobie sprawę,że jestem żółtodziobem choć nie wiekiem dlatego pozwólcie że narazie poczytam i zapoznam się z zawartymi tu informacjami.
Odpowiedz
do 700zł hm... DHD, Xperia Arc, LG P990 ... ale najciekawszy będzie Galaxy Ace 2 (nowy ok 700-750zł ) bo dwurdzeniowy i wydajnością zjada wszystkie wyżej wymienione
Odpowiedz
Że też nie wpadłem na Ace 2... faktycznie cena nowego nie wiele większa od używki DHD w bdb stanie Big Grin
SE Arc jak dla mnie za droga i ma mniej RAM :/
LG... sama firma mnie nie przekonuje choć nawet ma fajne telefony Wink

Myślałem nad sgs ale to była by wpadka... sgs2 jak na razie za duży pułap cenowy i bardzo kanciaty Tongue

Także poczekam, pewnie jeszcze spadnie cena Ace 2 i go wezmę Big Grin podziękuję ekranowi 4,3 cala i 8mpx aparatu Tongue

Mam nadzieję że moderatorzy nie będę źli za tą konwersję :/

XTeK edytował ten post dnia 08-23-2012 o godz. 02:55 PM ponieważ:

Nie są .Smile

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości