![]() |
|
![]() |
windows mobile 7 strzał w stopę |
Windows Mobile 7.0 Strzał w stopę
|
nie chce kopiować artykułu z innego portalu, więc podaje link, temat jest interesujący
jak myślicie plotka czy prawda? Windows Mobile 7.0 Strzał w stopę
tzn ja powiem tak... napewno nie będą działać aplikacje z poprzednich wersji... jest to mus gdyż system został przebudowany od zera... i żeby nie było tych samych błędów itp ten system nie będzie miał kompatybilności wstecz... co jest plusem i minusem
![]() S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
microsoft zdementowal te pogloski i producenci beda mogli dodawac swoje nakladki.
IMHO WinMo 7 będzie iphone'opodobny gównem. Przynajmniej taki obraz rodzi się z plotek i zapowiedzi. Wydaje mi się że za niedługo będziemy (my którzy używamy WinMo starej generacji - 6.0,6.1,6.5) szukać alternatywy. Zapewne większość znajdzie ją w Androidzie lub Symbianie... Pozostanie niewielka garstka wiernych "starej generacji". Normalnie apokalipsa, WinMo7 przeczy idei PDA...
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
kolega redaktor naczelny z PDA.pl trochę ten temat rozwiną :
Cytat:Strona ppcgeeks.com twierdzi, że zdobyła listę możliwości Windows Mobile 7. Jest jednak coś co nie za bardzo pasuje w poniższej liście - domyślisz się o jaki punkt chodzi? Źródło: PDA.PL S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Nie wiem kto jest w stanie uwierzyc w takie brednie jak brak wsparcia dla technolohgii .NET, na ktora MS wydal gigantyczne pieniadze i jest nawet przenoszona na konkurencyjne platformy systemowe. Natomiast faktem jest, ze WM idzie w zlym kierunku - dlatego wybralem teraz Maemo, ktore wydaje sie obecnie duzo sensowniejszym wyborem od nowego produktu MS, powstajacego w pospiechu jako odpowiedz na popularnosc idiotycznej platformy Apple. Nie tedy droga.
Podobno będą dwie wersje win7. Jedna beznadziejna opisywana powyżej i jedna normalna, do której jesteśmy przyzwyczajeni wszyscy
![]() Więc nie ma się co gorączkować, tylko poczekać na jakieś oficjalne info, a nie bazować na plotkach ![]() ![]()
no ja będę czekać i chętnie dowiem się co to za system bedzie
Widziałem test telefonu z tym systemem i szczerze mówiąc już sam interfejs graficzny mocno mi się nie podobał.
Mam nadzieję, że będzie jednak można indywidualizować urządzenia. Pożyjemy, zobaczymy.
wlasnie, pozyjemy zobaczymy, a poki co cieszmy sie tym co mamy;p
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości