12-24-2011, 12:54 PM
![]() |
|
![]() |
zyczenia bożonarodzeniowe |
[Ważne] Zyczenia Bożonarodzeniowe
|
Dużo śniegu, smacznej rybki, lekkiej i niegroźnej chrypki, uśmiechu od ucha do ucha i pogody ducha w nadchodzące święta! ![]() Aby wszystkie dni w roku były tak piękne i szczęśliwe, jak ten jeden wigilijny wieczór. ![]()
.
To ja się przyłączam
![]() Jakieś dzwonki słychać z dala
to mikołaj za*****ala, za*****ala aż sie kurzy bo zapierdol ma dość duży mimo wielkiej dziś roboty z równowagą ma kłopoty rozerwany ma swój worek i rozpięty ma rozporek spodnie całe wymiętolił chyba z sanek się sp*****lił alkoholu czuć aromat najebany jak automat wysiadł z sanek głośno beknął i wielkiego orła jebnął wyskoczyły mu dwa jaja - jak tu wierzyć w Mikołaja Wesołych Świąt! I nie siedzieć przed kompem, żeby potem nie żałować
![]() Zanim o coś zapytasz użyj opcji SZUKAJ
Jeśli ci pomogłem daj +
no wkoncu ktos napisal ten temat
![]() To i od Administracji czerwonej najlepszego ![]() S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
To i Toporlowy Gumobijca Najlepszego Zyczy Wszystlim tu zgromadzonym. Wesołych Najlepszych Świąt oby nas przybywało a nie ubywało.
Kolorowych Świąt, wesołego jajka, do siego roku i ogólnie hallelujah
![]() Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
I cały czas do przodu.
![]()
Wesołych świat Bożego Narodzenia.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk ![]()
Na pocztówce nie wiadomo skąd...
![]() WESOŁYCH ŚWIĄT!!! ![]() Nie gap się! Buduj z nami MoDaCo.pl
Wariatka
![]()
Niby Toporlowy Gumobijca to normalny?
![]() Nie gap się! Buduj z nami MoDaCo.pl
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości