![]() |
|
![]() |
wm6 5 włączanie aplikacji gestem |
[WM6.5] Włączanie aplikacji gestem
|
[WM6.5.x][23563][PL]
Jak w temacie. Gest przejechania palcem od dołu ekranu w górę zarezerwowany jest w moim przypadku do odbierania przychodzącej rozmowy (Phonex v2 z incoming call screen zaznaczonym na v1) Wiadomo, że gest ten jest identyczny z gestem uruchamiania aplikacji, czyli z pliczkami runApp.. W efekcie kiedy chcę odebrać rozmowę zawsze w tle włącza mi się budzik. I moje pytanie.. jak wyłączyć uruchamianie gestem? Szukałem po forum ale znalazłem tylko posty dotyczące tego jak zmienić uruchamiany program. A ja bym chciał całkowicie zdezaktywować tą funkcję. Plików skasować nie mogę, rename też nie działa, a edycja runApp.ini i usunięcie/zmiana linijek owocuje błędem przy wykonaniu gestu. Da się to jakoś całkowicie usunąć? Może jakiś wpis w rejestrze? Edit: przez przypadek w złym miejscu założyłem temat ![]() Edit 2: No poradziłem sobie.. metodą brute force no ale zawsze.. Zrobić kopię pliku runApp.exe, edytować go przez total commandera (również odznaczając opcję tylko-do-odczytu) i całkowicie wyczyścić całą zawartość. Teraz przy geście nie pojawia się żadna aplikacja i nie wyskakuje żaden błąd.. nareszcie ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości