[-]
Reklama

Ocena wątku:
  • 27 głosów - średnia: 2.93
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
wm6 5 włączanie aplikacji gestem

[WM6.5] Włączanie aplikacji gestem
[WM6.5.x][23563][PL]
Jak w temacie.
Gest przejechania palcem od dołu ekranu w górę zarezerwowany jest w moim przypadku do odbierania przychodzącej rozmowy (Phonex v2 z incoming call screen zaznaczonym na v1)
Wiadomo, że gest ten jest identyczny z gestem uruchamiania aplikacji, czyli z pliczkami runApp..
W efekcie kiedy chcę odebrać rozmowę zawsze w tle włącza mi się budzik.
I moje pytanie.. jak wyłączyć uruchamianie gestem? Szukałem po forum ale znalazłem tylko posty dotyczące tego jak zmienić uruchamiany program. A ja bym chciał całkowicie zdezaktywować tą funkcję.
Plików skasować nie mogę, rename też nie działa, a edycja runApp.ini i usunięcie/zmiana linijek owocuje błędem przy wykonaniu gestu. Da się to jakoś całkowicie usunąć? Może jakiś wpis w rejestrze?

Edit: przez przypadek w złym miejscu założyłem temat Tongue Proszę o przeniesienie tam gdzie jego miejsce

Edit 2: No poradziłem sobie.. metodą brute force no ale zawsze.. Zrobić kopię pliku runApp.exe, edytować go przez total commandera (również odznaczając opcję tylko-do-odczytu) i całkowicie wyczyścić całą zawartość. Teraz przy geście nie pojawia się żadna aplikacja i nie wyskakuje żaden błąd.. nareszcie Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości