01-24-2010, 03:49 AM
W dniach 16.05.2019 do 13.06.2019 mail z forum nie działał poprawnie i mógł zgubić kilka maili, jeśli ktoś się próbował kontaktować proszę zrobić to ponownie. Za utrudnienia przepraszam!
![]() |
|
![]() |
wm6 5 powrót z rom by ryrzy do oryginalnego |
[WM6.5] Powrót z ROM by Ryrzy do oryginalnego
|
Witam serdecznie,
szukałem informacji w jaki sposób mogę powrócić z modyfikowanego ROMu by Ryrzy do normalnego ale brandowanego PLAY'owskiego i nigdzie nie znalazłem dokladnych informacji ani namiarów na odpowiednie programy. W związku z powyższym mam prośbę: - czy mogłbym prosić o opis jak to zrobić, żeby nie "uwalić" telefonu - jakimi programami to zrobić pod Windows 7 - namiary na odpowiednie softy/programy Z góry dzięki! Zapewne mój post niejednej osobie się przyda, która chce powrócić na oryginał.. (01-24-2010, 03:49 AM)konikowy napisał(a): Witam serdecznie, Tak samo jak wgrywałeś rom od Ryrzego.A jeśli to nie ty wgrywałeś to podobno tak samo sie wgrywa jak z Visty Opis Ja jednak nie próbowałem.
Normalnie, nie ma w tym żadnej innej filozofii i nie ma po co jej tworzyć, ani szukać na kilku forach :/
Znajdź sobie brandowany rom, zassaj plik .exe, poczytaj poradniki odnośnie wgrywania pod Vista i W7.
Tutaj masz Program i opis:
http://www.modaco.pl/showthread.php?tid=67 a tutaj masz ROMy: http://www.modaco.pl/showthread.php?tid=28 Programy do pobrania z Działu aplikacje PC S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Witam chłopaki!
O 6 rano udało mi się wgrać normalnego softa i śmiga jak talala :-) Wczoraj kupiłem OMNIĘ z ROMem Ryrzy'ego ale ma zbyt dużo bajerów jak dla mnie, których nawet nie mogłem okiełznać. Sama szata graficzna świetna, o niebo lepsza od standartowego ale zbyt skomplikowana jak dla mnie. Z tego co kojarże miałem wersję 28081 coś takiego.. Wgrałem normalnego softa ze strony SAMSUNGA i jest wszystko przejrzyście ale.. ale jednak brakuje tam czegoś ![]() Może polecicie jakiś ciekawy graficznie soft, bez jakiś zbędnych bajerów? Moze Ryrzy Ty polecisz coś ciekawego jak dla amatora WM ? Pozdrawiam i raz jeszcze dzięki za zaangazowanie. MK
Wgraj sobie rom lite Ryrzego, taki build jaki Ci pasuje. Zajrzyj na Omniablog.pl, tam masz wszystkiego romy Ryrzego opisane, wraz z linkami.
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
Jestem w trakcie sciagania UltraLite WM6.5 build 28014 (czyli belka na dole)
będzie to odpowiedni soft dla mnie czy za bardzo okrojony? Pozdr
Ten rom jest czysty, nie ma w nim nic. Czysty Windows Mobile czyli szybkość plus możliwość instalowania tego co potrzebujesz. Dobry wybór
![]() Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
Uboższy niż normalny, niebrandowany oryginalny soft Samsunga
![]() A mozę coś konkretnego polecisz jak dla mnie? Coś trochę bogatszego, hehe ![]() PS. Czy ten soft UltraLite wgrywa się tak samo jak oryginalny, niebrandowany SAMSUNGA poprzez GranPrixa ? Nie ryzykuję? Ryzykowałbym gdybym bawił się dodatkowo z RADIEM? Dobrze rozumiem? PPS. A do czego wogole służy RADIO ?
Zauważ że soft samsunga jest wypełniony po brzegi. Porównaj sobie np SAID1 z romem Ryrzego np. 28008 z Manilą. W oryginalnym romie masz jakieś 40mb wolnego na telefonie (nie mówię o tych 8Gb) a u Ryrzego zostaje Ci jakieś 130. I Ty twierdzisz że romy Ryrzego są bajeranckie... Ze swojej strony polecam rom który mam w podpisie, jest on jeszcze z belką na górze, ale to IMHO najlepszy rom jaki wyszedł z kuchni Ryrzego... Natomiast jeśli chodzi o inne romy to pobieraj wersję Normal albo M2D/M2DC jeśli nie chcesz na maksa odchudzonych.
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości