W dniach 16.05.2019 do 13.06.2019 mail z forum nie działał poprawnie i mógł zgubić kilka maili, jeśli ktoś się próbował kontaktować proszę zrobić to ponownie. Za utrudnienia przepraszam!
![]() |
|
![]() |
vito audio notes nie nagrywa |
Vito Audio Notes nie nagrywa
|
Stwierdziłem, że mój Vito Audio Notes (1.37) nie nagrywa większości rozmów. Podejrzewam, że związane jest to z wygaszaniem ekranu, gdy zbliżamy telefon do ucha.
Podobnie jest z innymi programami. Auto Call Recorder też nic nie nagrywa a Resco Audio Recorder nagrał mi jedynie 42 sekundy rozmowy (potem kilka nagrał dobrze, potem znowu jedna 43 sek.). Dialer Samsunga włączony (i jedynie on daje radę nagrać całość - ale to ręczna manufaktura) Macie jakiś pomysł? ![]() Edit:Przeprowadziłem kilka testów. Wnioski: 1. Włączenie/wyłączenie dialera nic nie zmienia. 2. Rozmowa nagrywa się prawidłowo (Vito Audio Notes) jeśli poczekamy z przyłożeniem telefonu do ucha do momentu rozpoczęcia połączenia (zamiast przykładać zaraz po wybraniu numeru). To jest na razie tymczasowe rozwiązanie problemu. ![]() Może ktoś ma patent aby wygaszenie ekranu następowało dopiero po ustanowieniu połączenia? Bo na całkowite wyłączenie wygaszania patent jest - ale szkoda baterii. ![]() Edit : Problem mój rozwiązał Strusiek Kod: http://eomnia.net/showthread.php?tid=11588&pid=67916#pid67916 Można zamknąć.
Pozdrawiam
. : Uszczęśliwić kobietę nie jest trudno - o wiele trudniej jest samemu przy tym pozostać szczęśliwym : . |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
Vito Audio Notes nie nagrywa - przez ochkarol - 05-02-2011, 03:01 PM
Vito Audio Notes nie nagrywa - przez Ryrzy - 05-02-2011, 03:04 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości