![]() |
|
![]() |
uwalona omnia problemy z flashowaniem dyskusja sposoby reanimacji itd |
Uwalona Omnia, problemy z Flashowaniem - dyskusja, sposoby reanimacji, itd.
|
Witam!
Koledzy mam problem uwaliłem omnie nie wstaje w ogole. Po włączeniu ciemny ekran. Jakieś rady dodam ze telefon ubiłem grand prix-em ![]()
jesli nie wgrywałeś bootloadera to spróbuj raz jeszcze wgrać ROM...
S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
wgrywałem
no to pozostaje jtag, koszt naprawy jakies 100pln chyba że masz gwarancje to odeślij do nich
S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Posiadam gwarancje coś pasuje im posciemniac ?
oczywiście... włączyłeś do ładowania na noc i rano już się nie włączył.... lub zawiesił się i juz nie włączył... wymyśl coś byle nie zbyt bajkowego
![]() S20 Ultra || ROM: Stock
Dzięki jadę na serwis.
Ps. widzę ze dalej powiedzenie "nawet jak Cie złapią za rękę to mów ze nie twoja ręka" jest aktualne ![]()
Ze swojego doświadczenia:
Uwaliłem telefon wgrywając jakiegoś roma na wm6.5 za pomocą pliku exe Czarny ekran, czerwona dioda, zero reakcji po podłączenia do kompa. Zaniosłem do serwisu, powiedziałem, że zrobiłem "zerowanie pełne i telefon już się nie uruchomił" Przyjęli, po 10 dniach oddali naprawiony (gwarancja) Podjęte przez nich działania: Aktualizacja oprogramowania i wymienili mi przy okazji ekran dotykowy na nowy, (był porysowany)
Jeśli mój post był pomocny, daj mi kciuka w górę
![]()
Proszę o pomoc
Wgrałem RADIO JCIC2 przez GP, wszystko wyglądało ok, przebiegło zgodnie z instrukcją, ale po resecie nie mam możliwości włączenia modułu telefonu tylko flight mode, a w info pokazuje stare radio XXIB2, mój ROM SAID1 Po próbie aktualizacji fabrycznym romem SAHJ3 nic się nie zmienia, mam rom, moduł telefoniczny dalej nie działa, a info pokazuje telefon: SAHJ3 tak jakby radio nie było wgrane co można zrobić?
Jak masz gwarancję to raczej nie masz się nad czym zastanawiać, tylko do serwisu
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości