[-]
Reklama

Ocena wątku:
  • 31 głosów - średnia: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
ultra prestigio dla recovery cwm duo pmp5870c

[Tutorial] [CWM] Recovery dla Prestigio Ultra Duo PMP5870c
Również miałem problem na widnowsie 7

Po zmianie w pliku konfiguracyjnym

SUPPORTUSB11=0
I zmieniamy na tą
SUPPORTUSB11=1.

Wykryło tableta i zainstalowało Recovery
Odpowiedz
Witam, sterowniki do windows 10 ktoś ma?
Link do win8 pasnięty bo być może by się nadały...
Odpowiedz
Cześć!
Nie wiem czy to dobre miejsce, aby opisać mój problem z tabletem Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo, ale jest to jedyne forum, na którym cokolwiek o tym tablecie się pisze.

Zakupiłem ostatnio nowy tablet (nie w sklepie, ale fabrycznie zapakowany od osoby, która go nigdy nie używała) i urządzenie samo w sobie działa poprawnie, ale ma problem z aplikacjami. Mianowicie jest kilka aplikacji (np. YouTube, Sklep Play, Translator itd.) Za każdym razem przy włączeniu aplikacji i podjęciu jakichkolwiek czynności wyskakuje błąd i koniec. Instalator Prestigio wyrzuca komuniat, że znaleziono nowe aktualizacje, ale przy próbie ich pobrania wyskakuje komunikat o przekroczonym czasie połączenia z serwerem.

Fabrycznie jest to Android 4.1

Macie jakieś pomysły co mógłbym zrobić? Jakaś aktualizacja urządzenia? Wgranie nowego softu? Proszę pomóżcie.
Odpowiedz
android 4.1 to już staroć niestety i większość apek po prostu już nie będzie na nim działać.
S20 Ultra || ROM: Stock

Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Odpowiedz
A jest jakiś sposób w jaki mogę zaktualizować androida do nowszej wersji? Ogólnie doprowadzić tablet do stanu użyteczności?
Jak opisałem powyżej instalator Prestigio nie umożliwia mi przeprowadzenia aktualizacji oprogramowania, bo za każdym razem wyskakuje mi błąd.
Odpowiedz
nie, brak wsparcia dla tak starych urządzeń
S20 Ultra || ROM: Stock

Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości