11-08-2013, 05:31 PM
W dniach 16.05.2019 do 13.06.2019 mail z forum nie działał poprawnie i mógł zgubić kilka maili, jeśli ktoś się próbował kontaktować proszę zrobić to ponownie. Za utrudnienia przepraszam!
![]() |
|
![]() |
ultra prestigio dla recovery cwm duo pmp5870c |
[Tutorial] [CWM] Recovery dla Prestigio Ultra Duo PMP5870c
|
dodałem do pierwszego postu, dzieki
Witaj,
Przepraszam za mój zły polski, ale jestem z Bułgarii i nie rozmawiać. Ryrzy popraw CWM tak, że nie jest do góry nogami - 180°. Chcę używać Cyanogen ale gdy blokady ekranu nie włącza, on stoi z powrotem. Proszę!!!
You must turn on lockscreen rotation in cm10.1. For now i can not fix this problem with upsidedown problem
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Witam wszystkich
Mam taki problem ze tablet uruchamia sie cały czas na recovery system 4.1, lub jak wgrałem PMP5870C_CWM_6.0_MoDaCo_pl tak jak było napisane to uruchamia sie na nowym recovery i jest odwrócony. Wyłaczam i wlączam i cały czas ekran recovery system. Ale powiedźcie jak mozna teraz go zeby normalnie się uruchomił. Co trzeba dalej zrobić??? Dodam że jest pęknięty ekran dotykowy ale wczesniej działał normalnien pękniętym ekranie
Wgraj od nowa caly ROM fabryczny i od nowa custom recovery
Wysłane z mojego LG-D802 S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
no to się cieszę
![]() S20 Ultra || ROM: Stock
Witam, mam problem z swoim tabem a mianowicie wgrałem sterownik a RKAndroid dalej mi tabletu nie wykrywa? Czy ktoś wie ja temu zaradzić?
![]()
również mam problem. Po podłączaniu wyłączonego tabletu trzymając volume down nic się nie dzieje, poza tym, że na tablecie wyświetla się ikona baterii. W menadżerze urządzeń nie ma żadnych zmian, nie mam jak zainstalować sterownika. Próbowałem przez Moborobo - również nic nie dało.
aktualizacja linków do d-h.st puki nie działa goo.im
S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !! |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości