![]() |
|
![]() |
touch weather brak połączenia |
Touch Weather- brak połączenia
|
Program działałał mi świetnie do momentu HR,od tego momentu nie łączy sie w żaden sposób aby pobrać lokalizacje.Wywala błąd 12002,przy pomocy Dial-up Enabler...sprawdziłem aktywne połączenia .Moje zdziwienie było wielkie jak w danych zobaczyłem serwer plusa a numer jest w Erze!!
Zrzut ekranu Dodam że Opera łączy się świetnie !
Nie łączy się dlatego, że nie jest to legalna wersja
![]() ![]() Zanim o coś zapytasz użyj opcji SZUKAJ
Jeśli ci pomogłem daj + (11-22-2010, 02:57 PM)Pablo napisał(a): Nie łączy się dlatego, że nie jest to legalna wersja No i tu się mylisz ![]() ![]()
Ja mam pirata i właśnie tak błąd występuje
![]() ![]() Zanim o coś zapytasz użyj opcji SZUKAJ
Jeśli ci pomogłem daj + (11-22-2010, 05:22 PM)Pablo napisał(a): Ja mam pirata i właśnie tak błąd występuje Ja myślę że problemem jest tutaj sam rom,na stronie producenta podają że program działa z WM 6.5 standard i prof. a WM 6.5.3 tylko wersja standard ! Tylko nie mam pojęcia dlaczego pirat po kilku próbach i czyszczeniu rejestru zaskoczył a po instalacji legala już nic nie pomaga i ani pirat ani legal nie działają.Wymieniłem ROm na inny ale też dolnobelkowy i dalej touch weather nie łączy sie ....a może inaczej Licznik GPRS pokazyje że dane zostały pobrane a program zamiast wyświetlić liste miast wywala błąd 12002 ![]()
Spróbujcie tak
1.odinstalowanie 2.czyszczenie rejestru 3.ponowna instalacja 4.podłączenie do kompa przez as i pierwsze uruchomienie programu i pierwsza aktualizacja - musi pomóc. (12-09-2010, 02:40 PM)maik76 napisał(a): Spróbujcie tak Zrobiłem dokładnie jak napisałeś i niestety nie zadziałało ,ale gdzieś znalazłem żeby uruchomić w telefonie jeszcze Internet Explorer i Touch weather zaskoczył ![]() ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości