[-]
Reklama

Ocena wątku:
  • 16 głosów - średnia: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
touch weather brak połączenia

Touch Weather- brak połączenia
Program działałał mi świetnie do momentu HR,od tego momentu nie łączy sie w żaden sposób aby pobrać lokalizacje.Wywala błąd 12002,przy pomocy Dial-up Enabler...sprawdziłem aktywne połączenia .Moje zdziwienie było wielkie jak w danych zobaczyłem serwer plusa a numer jest w Erze!!

Zrzut ekranu

Dodam że Opera łączy się świetnie !
Odpowiedz
Nie łączy się dlatego, że nie jest to legalna wersja Big Grin Jeżeli kupisz ten program powinno być OK Smile Sam miałem kiedyś ten problem i taką dostałem odpowiedź od pewnego użytkownika. On ma oryginał i wszystko działa.
Zanim o coś zapytasz użyj opcji SZUKAJ

Jeśli ci pomogłem daj +

Odpowiedz
(11-22-2010, 02:57 PM)Pablo napisał(a): Nie łączy się dlatego, że nie jest to legalna wersja Big Grin Jeżeli kupisz ten program powinno być OK Smile Sam miałem kiedyś ten problem i taką dostałem odpowiedź od pewnego użytkownika. On ma oryginał i wszystko działa.

No i tu się mylisz Blush nielegalna śmigała mi idealnie i postanowiłem mieś legala . Wywaliłem nielegalną i zaczęły sie problemy, po wielokrotnym czyszczenie rejestru skończyło się HR i to nie pomogło .Legal nie śmiga i tyle...... ani przez wi-fi ani po drucie do kompa ,ani 3G nie daje rady Huh
Odpowiedz
Ja mam pirata i właśnie tak błąd występuje Smile Myślałem, że legal chodzi, przynajmniej innym Big Grin
Zanim o coś zapytasz użyj opcji SZUKAJ

Jeśli ci pomogłem daj +

Odpowiedz
(11-22-2010, 05:22 PM)Pablo napisał(a): Ja mam pirata i właśnie tak błąd występuje Smile Myślałem, że legal chodzi, przynajmniej innym Big Grin

Ja myślę że problemem jest tutaj sam rom,na stronie producenta podają że program działa z WM 6.5 standard i prof. a WM 6.5.3 tylko wersja standard ! Tylko nie mam pojęcia dlaczego pirat po kilku próbach i czyszczeniu rejestru zaskoczył a po instalacji legala już nic nie pomaga i ani pirat ani legal nie działają.Wymieniłem ROm na inny ale też dolnobelkowy i dalej touch weather nie łączy sie ....a może inaczej Licznik GPRS pokazyje że dane zostały pobrane a program zamiast wyświetlić liste miast wywala błąd 12002 Huh
Odpowiedz
Spróbujcie tak
1.odinstalowanie
2.czyszczenie rejestru
3.ponowna instalacja
4.podłączenie do kompa przez as i pierwsze uruchomienie programu i pierwsza aktualizacja - musi pomóc.
Odpowiedz
(12-09-2010, 02:40 PM)maik76 napisał(a): Spróbujcie tak
1.odinstalowanie
2.czyszczenie rejestru
3.ponowna instalacja
4.podłączenie do kompa przez as i pierwsze uruchomienie programu i pierwsza aktualizacja - musi pomóc.

Zrobiłem dokładnie jak napisałeś i niestety nie zadziałało ,ale gdzieś znalazłem żeby uruchomić w telefonie jeszcze Internet Explorer i Touch weather zaskoczył Big Grin . Nie wiem czy ma to znaczenie ale synchronizowałem sie z kompem przez uruchomionego as w tel. wiec suma sumarum Pomogłeś + Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości