03-28-2010, 03:39 PM
W dniach 16.05.2019 do 13.06.2019 mail z forum nie działał poprawnie i mógł zgubić kilka maili, jeśli ktoś się próbował kontaktować proszę zrobić to ponownie. Za utrudnienia przepraszam!
![]() |
|
![]() |
the final count rom down |
The final count(ROM)down
|
Witam
![]() Z tego co czytałem na forum wynikło, iż Ryrzy się żegna z omnią i wskakuje na omnię II. Więc pomyśłałem sobie, iż fajnie by było dla ludzi, którzy sobie trochę pobędą z omnią, stworzenie romu finalnego, ostatniego przed omniową emeryturą (podobnież jak zrobił OCK z modaco.com). I prosiłbym o wypowiedzi ![]() ![]() Pozdrawiam
Gdzieś chyba Ryrzy pisał, że jeszcze zrobi jeden ostatni rom, ale nie jestem pewny. Rzeczywiście przydało by się coś na ten smutny koniec
![]() ![]() ![]()
Pomogłem ? Kliknij w odpowiednie miejsce
![]() ![]()
Panowie nie ma co spekulować tylko czekać cierpliwie...
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
Dokładnie, czekać......
![]() ![]() ![]() S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
nie zdradzisz co
![]()
Jakby zdradził to by nie było niespodzianki...
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
A na jakim bulidzie? Można zauważyć, że bardzo dobrze działa na omni 23xxx.
testowałem 23551 bardzo dobrze się sprawował ale niestety wersja Angielska i odinstalowałem jak by był Pl to na pewno bym przy nim został
ano będzie... dobra wersja, na O2 właśnie testuje
S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
tzn. że już masz i8000?
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości