[-]
Reklama

Ocena wątku:
  • 13 głosów - średnia: 2.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
the final count rom down

The final count(ROM)down
Dajcie spokój, pożyjemy zobaczymy, ma być rom z niespodziankami to nie spójmy tego.
Telefon: SGH-i900 Omnia
Rom: Test i900SAID2/21054M by Ryrzy
RadioRom: i900PUJA1
Udało mi się tobie pomóc?
Kliknij [Obrazek: thumbsup.gif], to nic nie kosztujeWink
Panowie, oszczędzę wam domysłów. Czekajcie cierpliwie a będziecie wynagrodzeni (romem). Zamykam.
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style

Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport

IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
Skoro Ryrzy przesiadasz się na I8000, to miałbym prośbę do Ciebie. Może udałoby się ugotować jakiś rom na WM 6.1. Wiem, wiem...to nie jest takie proste, dużo trzeba poświęcić na to czasu, ale pomimo tego bardzo chciałbym zobaczyć coś nowego do starszej wersji. Wydaję mi się, że nie tylko ja chciałbym takiiego cuda od Ciebie. W sumie dawno nie było nowego romu na 6.1 poza ultralite'ami... Muszę się przyznać, że wolę wersje lite lub normal wraz z już wgotowanymi programami do romów; tym bardziej, że już się bardzo do nich przyzwyczaiłem, że są odrazu dodane.
Z góry dziękuję, za chociażby przeczytanie tego posta i pomyśleniem nad tym.

Ps. Chciałbym zaznaczyć, że naprawdę rozumiem ile trudu trzeba włożyć w ugotowanie romu (sam próbowałem ale jakoś nic mi z tego nie chce wyjśćTongue)
Ps 2. Prosiłbym o potraktowanie tego posta jedynie jako prośby. Jeśli nie masz czasu, albo po prostu Ci się nie chcę to oczywiście zrozumiem to i wrócę do RyLite'a, bo w końcu i tak zrobiłeś dla nas (użytkowników i900) olbrzymi kawał świetnej roboty

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości