06-09-2011, 07:36 PM
![]() |
|
![]() |
też już mam |
Też już mam :)
|
Witam!
Mam tę cudowną maszynkę od wczoraj. Porównując do starej omni i900 to.... nie ma porównania. Kilka klas wyżej. Nie wiem, czy to zasługa urządzenia, czy systemu ale jak do tej pory jestem w ciągłym szoku. Brakuje mi tylko możliwości korzystania z połączenia z siecią przez kabel USB. Nie mogę tego rozgryźć. Jakieś sugestie...?
Witamy, może dział troszkę uda się rozszerzyć.
![]() Najlepiej stosować wi-fi. Szkoda czasu na kable.
.
I900 vs i9100 nie ma co porównywać .Inne systemy i 3 lata różnicy
Ogólnie android to juz przepaść w porównaniu do WM Pomogłem? Cieszę się.Kliknij
![]()
Dla mnie O2 a ten to kosmos.
Wszystko wręcz biega nie śmiga. ![]()
.
(06-09-2011, 07:36 PM)jkrzyzak napisał(a): Witam! aplikacje/ustawienia/komunikacja/udostepnianie polaczenia internetowego/tethering USB moze to jest to takie cos mam w sgs'sie ale w jedynce i dziala ![]()
ARTII!
Dzięki za pomysł, ale to akurat odwrotność tego, o co pytałem. Potrzebuję skorzystać z internetu na SGS2 np w pracy gdzie nie ma wifi.
Jeżeli chodzi Tobie kolego o udostępnianie internetu z SGS2 na lapka przez usb to Ustawienia -> Komunikacja -> Udostępnianie Internetu -> Udostępnij przez USB.
Nie ma możliwości udostępnienia internetu po kablu usb z komputera do telefonu z androidem jak to było w przypadku urządzeń z WM. Jeśli chodzi o internet z telefonu do komputera to jak napisał kolega wyżej.
Pomogłem? Kliknij
![]() ![]()
Jest, jest
![]() ![]() Zanim o coś zapytasz użyj opcji SZUKAJ
Jeśli ci pomogłem daj +
Może nie tyle w sense tylko w HTC.
![]()
.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości