W dniach 16.05.2019 do 13.06.2019 mail z forum nie działał poprawnie i mógł zgubić kilka maili, jeśli ktoś się próbował kontaktować proszę zrobić to ponownie. Za utrudnienia przepraszam!
![]() |
|
![]() |
showcase wykluczenia zmiana działania close on tab |
Showcase - wykluczenia,zmiana działania close on tab
|
Rozwiązanie problemu minimalizacji po kliknięciu X w romach powyżej buildu 23017
oraz dodanie programów do listy wyjątków, których Showcase nie zakmnie po minimalizacji/kliknięciu w X, można je zamknąć tylko z poziomu programu (najczęściej przez Menu -> zamknij/zakończ) Kod: zmian dokonujemy w kluczu: Kod: "ExcludeProc" Dodane programy oddzielamy średnikami. Procesy dodane do wykluczeń nie będą się wyświetlać na liście w Showcase. Kod: "SUITE_CloseOnTap" Pozostałe wpisy bez zmian (pełna lista wpisów, wraz z opisami w załączniku).
pomogłem?
daj plusa (02-08-2010, 03:47 PM)g.a.polak napisał(a): Domyślnie (ustawienie na 0) programy są zamykane po naciśnięciu X, a po przytrzymaniu X-a minimalizowane. Witam Szukam możliwości właśnie takiej edycji przycisku X ale w HTC Task Manager (obecna wersja umożliwia proces zamykania i minimalizowania ale odwrotnie tj.: klik X minimalizuje, klik/przytrzymanie X zamyka, lub X zamyka zawsze ), dałoby się jakoś odwrócić te funkcje tak jak w showcase ? Kombinowałem w rejestrze z ustawieniami na wzór w/w showcase, ale bez zmian. Można prosić o pomoc i zainteresowanie moim pytaniem ? Przepraszam że "wcinam się" z HTC Task Manager w wątek ShowCase, ale widzę że, są tu ludzie co potrafią kombinować i może tu znajdę pomoc i rozwiązanie mojego problemu. Pozdrawiam Piotr
przy ustawieniach
zaznaczone opcje Kod: Przycisk "X" zamyka programy Kod: Klikniecie i przytrzymanie "X" zamyka program zaznaczenie Kod: klikniecie "X" zamyka program ot i wszystko potestuj a swoją drogą to polecam Nanling Quick Menu poza innymi funkcjonalnościami (takimi jak menu programów uruchomionych dostępne z górnej belki) ma też zaawansowane opcje zamykania programów można ustawić aby przycisk OK zamykał program oraz opcje Xa (zamykanie i minimalizacja) a pozatym wyjątkowo przyjazne dodawanie wyjątków do programów które mają się automatycznie nie zamykać też potestuj program dostępny tutaj: łącze do Nanling QuickMenu
pomogłem?
daj plusa (02-18-2010, 11:58 AM)g.a.polak napisał(a): przy ustawieniach Witam, no niestety takie ustawienia jak podałeś powodują klik X minimalizuje a chciałbym aby zamykał klik/przytrzymanie zamyka a chciałbym aby minimalizowało czyli dokładnie odwrotnie jak jest obecnie. I co, da się z tym coś zrobić ? Dzięki za zainteresowanie tematem. Pozdrawiam Piotr ![]() no to zaznacz opcje: przycisk x zamyka programy oraz kliknięcie x zamyka program czyli 2 pierwsze od góry i jak klikniesz X to go zamknie a jak przytrzymasz to powinien zminimalizować a jesli masz programy któe nie mają być zamykane to je dodaj do wykluczeń (długo kliknij na program a potem dodaj do wykluczeń) ![]() taki program da sie zamknąć tylko z menu programu
pomogłem?
daj plusa
Mam jeszcze pytanie, jaka to wersja ShowCase prezentowana w pierwszym poście bo zacząłem testować, miałem wersję RC2, Showcase 1.0.0 i 1.0.1b ale żadna z wymienionych nie miała możliwości takiej edycji w rejestrze jak prezentowana przez Ciebie.
g.a.polak -> Coś mi się wydaje że pomyliłeś sie z HTC Task managerem.... a przynajmniej ten jest na screenach
S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !! (02-18-2010, 04:51 PM)Ryrzy napisał(a): g.a.polak -> Coś mi się wydaje że pomyliłeś sie z HTC Task managerem.... a przynajmniej ten jest na screenachNic nie pomyliłem, skoro nie można znaleźć rozwiązania problemu dotyczącego HTC Task Manager to postanowiłem przetestować ShowCase i stąd było moje pytanie w ostatnim poście.
si
silver pytał o HTC task Man
pomogłem?
daj plusa |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości