10-24-2013, 10:05 PM
![]() |
|
![]() |
szukam qwerty android i dobry aparat? |
[SZUKAM] QWERTY, Android i dobry aparat?
|
Panowie, już mię ręce opadają od szukania, więc potrzebuję pomocy. Szukam telefonu na Androidzie, z pełną klawiaturą QWERTY i dobrym aparatem minimum 5 mpix. Zależy mi na tym aby telefon nie miał jakiegoś archaicznego Andka, ani żeby nie miał zbyt mało miejsca w pamięci. Z tego co znalazłem na razie, ale niestety każdy ma jakąś wadę:
SE XPeria Pro MK16 - podoba się, aparat dobry, ale mało pamięci wewn., parametry z poprzedniej epoki Motorola Milestone 2 - podobnie jak wyżej ale więcej pamięci Motorola Milestone 3 - j.w. ale już lepsze parametry, tylko cena dość wysoka, ok. 1300 O Milestone 4 nie wspominam, tak samo jak Photon Q, które są wypaśne ale kosztują tyle co nowe S4 i HTC One. Telefon oczywiście nie jest dla mnie a dla mojej Pani. Obecnie używa ona S3 Mini, ale denerwuje ją dotyk i najchętniej kupiłaby telefon bez dotyku, ale z androidem, tyle, że taki nie istnieje ![]() Dla mnie najlepiej gdyby ten telefon nie był gorszy niż S3 mini, głównie zależy na dobrych zdjęciach, czasem może jakiś internet, mp3 no i trochę gier, poza tym musi być sprawnym telefonem (rozmowy, smsy). Pomóżcie bo życia nie będę miał ![]() Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
A co tam, bierz Defy PRO
![]() Tam, na górze jest taki przycisk
![]()
nie ma takiego androida
![]() S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
No też tak mi się wydaje. Strasznie problemowy temat.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
Tam, na górze jest taki przycisk
![]()
Widziałem tą aukcję. Ten fon ma raczej słabe parametry... Skłaniam się w stronę mk16i tylko muszę obczaić jakie jest środowisko modyfikacji, jaki jest najwyższy oficjalny andek itd.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości