[-]
Reklama

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
szukam qwerty android i dobry aparat?

[SZUKAM] QWERTY, Android i dobry aparat?
Panowie, już mię ręce opadają od szukania, więc potrzebuję pomocy. Szukam telefonu na Androidzie, z pełną klawiaturą QWERTY i dobrym aparatem minimum 5 mpix. Zależy mi na tym aby telefon nie miał jakiegoś archaicznego Andka, ani żeby nie miał zbyt mało miejsca w pamięci. Z tego co znalazłem na razie, ale niestety każdy ma jakąś wadę:

SE XPeria Pro MK16 - podoba się, aparat dobry, ale mało pamięci wewn., parametry z poprzedniej epoki
Motorola Milestone 2 - podobnie jak wyżej ale więcej pamięci
Motorola Milestone 3 - j.w. ale już lepsze parametry, tylko cena dość wysoka, ok. 1300

O Milestone 4 nie wspominam, tak samo jak Photon Q, które są wypaśne ale kosztują tyle co nowe S4 i HTC One.

Telefon oczywiście nie jest dla mnie a dla mojej Pani. Obecnie używa ona S3 Mini, ale denerwuje ją dotyk i najchętniej kupiłaby telefon bez dotyku, ale z androidem, tyle, że taki nie istnieje Big Grin

Dla mnie najlepiej gdyby ten telefon nie był gorszy niż S3 mini, głównie zależy na dobrych zdjęciach, czasem może jakiś internet, mp3 no i trochę gier, poza tym musi być sprawnym telefonem (rozmowy, smsy). Pomóżcie bo życia nie będę miał Big Grin
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style

Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport

IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
Odpowiedz
A co tam, bierz Defy PRO Big Grin

Tam, na górze jest taki przycisk

Odpowiedz
nie ma takiego androida Smile moze jakiegos chiniola byś znalazł, ale tak to nie kojaże nic co by pasowało do twoich wymagan
S20 Ultra || ROM: Stock

Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Odpowiedz
No też tak mi się wydaje. Strasznie problemowy temat.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Odpowiedz
a takie coś Big Grin http://allegro.pl/motorola-pro-jak-nowa-...21785.html

Tam, na górze jest taki przycisk

Odpowiedz
Widziałem tą aukcję. Ten fon ma raczej słabe parametry... Skłaniam się w stronę mk16i tylko muszę obczaić jakie jest środowisko modyfikacji, jaki jest najwyższy oficjalny andek itd.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości