[-]
Reklama

Ocena wątku:
  • 19 głosów - średnia: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
spb ms 5

SPB MS 5.0
No, chyba nadchodzi kolejna odsłona mojej ulubionej nakładki:

SPB Mobile Shell 5.0

i jak mi się zdaje, wprowadza trochę ulepszeń w stosunku do ostatniej wersji. Ciekawe, kiedy będzie oficjalnie udostępniona po premierze.
Odpowiedz
ciekaw jestem jak z zasobami, bo jak będzie zjadać więcej niż 10 MB ramu to praca z tą wersją na i900 będzie prawie niemożliwa :o
Odpowiedz
Erm... chyba im się cosik numerki pomyliły... Ostatnia wersja o której słyszałem to 3.5...
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style

Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport

IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
Odpowiedz
Ale na WMC 2010 ma być prezentowana piąta wersja Smile Pewnie zmian jest tyle, że przeskoczyli o dwa numery Smile
Odpowiedz
(02-12-2010, 01:41 PM)temp333 napisał(a): Ale na WMC 2010 ma być prezentowana piąta wersja Smile Pewnie zmian jest tyle, że przeskoczyli o dwa numery Smile

Jakby ktoś nie rozszyfrował, WMC 2010 = Mobile World Congress 2010 15 - 18.02. w Barcelonie.

I faktycznie przeskoczyli, bo mają v5. zaprezentować Smile Można liczyć, że za 3 dni i będziemy mieli pierwsze wideo Big Grin
Pomogłem? Wstawiłem fajny program? Podreperuj moją reputację Big Grin
Odpowiedz
Big Grin i trzeba będzie szukać pełnej wersji. Kurna, już nie mogę się doczekać. Manilka mi nie podeszła, a ten polubiłem i tylko to instaluję.
Odpowiedz
Mam nadzieję, że bardziej ogarną sprawę nowych skinów, bo ustawianie ich na dotychczasowych wersjach jest tragiczne.
Odpowiedz
ja uważam, że przydałoby się wyłączenie poszczególnych modułów. np. lista kontaktów - ja tego w ogólne nie używam, zamiast tego jest phoneex, a to pewnie zużywa tylko więcej ramu. menu jest beznadziejne, jakbym miał zainstalowane 6.5 to tego z spb bym w ogóle nie używał. ale zobaczymy.
Odpowiedz
A oto filmik prezentujący to cudo.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4A6_SzdffAE&feature=player_embedded#[/youtube]
Jeśli mój post był pomocny, daj mi kciuka w górę .
Odpowiedz
No no no, zapowiada się świetnie Smile
Pomogłem? Wstawiłem fajny program? Podreperuj moją reputację Big Grin
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości