02-11-2010, 09:46 PM
![]() |
|
![]() |
spb ms 5 |
SPB MS 5.0
|
No, chyba nadchodzi kolejna odsłona mojej ulubionej nakładki:
SPB Mobile Shell 5.0 i jak mi się zdaje, wprowadza trochę ulepszeń w stosunku do ostatniej wersji. Ciekawe, kiedy będzie oficjalnie udostępniona po premierze.
ciekaw jestem jak z zasobami, bo jak będzie zjadać więcej niż 10 MB ramu to praca z tą wersją na i900 będzie prawie niemożliwa :o
Erm... chyba im się cosik numerki pomyliły... Ostatnia wersja o której słyszałem to 3.5...
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
Ale na WMC 2010 ma być prezentowana piąta wersja
![]() ![]() (02-12-2010, 01:41 PM)temp333 napisał(a): Ale na WMC 2010 ma być prezentowana piąta wersja Jakby ktoś nie rozszyfrował, WMC 2010 = Mobile World Congress 2010 15 - 18.02. w Barcelonie. I faktycznie przeskoczyli, bo mają v5. zaprezentować ![]() ![]() Pomogłem? Wstawiłem fajny program? Podreperuj moją reputację
![]() ![]()
Mam nadzieję, że bardziej ogarną sprawę nowych skinów, bo ustawianie ich na dotychczasowych wersjach jest tragiczne.
ja uważam, że przydałoby się wyłączenie poszczególnych modułów. np. lista kontaktów - ja tego w ogólne nie używam, zamiast tego jest phoneex, a to pewnie zużywa tylko więcej ramu. menu jest beznadziejne, jakbym miał zainstalowane 6.5 to tego z spb bym w ogóle nie używał. ale zobaczymy.
A oto filmik prezentujący to cudo.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4A6_SzdffAE&feature=player_embedded#[/youtube]
Jeśli mój post był pomocny, daj mi kciuka w górę
![]()
No no no, zapowiada się świetnie
![]() Pomogłem? Wstawiłem fajny program? Podreperuj moją reputację
![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości