12-12-2015, 11:02 PM
![]() |
|
![]() |
s3 mini teamwin problem |
[S3 mini] teamwin problem.
|
Witam. Ostatnio wgrałem na mojego S3 mini androida 5.0 przez teamwin. Wszystko było ok ale od pewnego czasu podczas włączania telefonu pojawił się ekran z napisem team win i nie chce się włączyć dalej. Próbowałem wgrać nowy rom poprzez odina lecz to wymaga w pewnym momencie resetu telefonu i zamiast się dalej instalować to się pojawia to samo co wcześniej. Macie może jakieś propozycje jak to naprawić??
od kiedy wgrywanie odinem potrzebuje restartu ? wgrywasz full stocka odinem i wszystko wróci do stanu fabrycznego
S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Miałem taką sytuację, ze mimo wgrania stocka zostawało custom recovery. Pomaga wgranie samego recovery stockowego przez odina. Na xda znajdziesz bez problemu tylko pod odpowiednią wersję s3 mini, jeśli masz NFC to i8190N, jeśli nie masz to bez N.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
(12-19-2015, 12:38 PM)Toldo napisał(a): Miałem taką sytuację, ze mimo wgrania stocka zostawało custom recovery. Pomaga wgranie samego recovery stockowego przez odina. Na xda znajdziesz bez problemu tylko pod odpowiednią wersję s3 mini, jeśli masz NFC to i8190N, jeśli nie masz to bez N.Ziom dzięki pomogło ![]() Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości