kupilem sobie wlasnie ten telefon i tak mnie zastanawia czy to normlane ze podczas ogladania filmu badz sluchania muzy na max przez glosnik tylka klapka wibruje??
W dniach 16.05.2019 do 13.06.2019 mail z forum nie działał poprawnie i mógł zgubić kilka maili, jeśli ktoś się próbował kontaktować proszę zrobić to ponownie. Za utrudnienia przepraszam!
![]() |
|
![]() |
wibrujaca obudowa |
[Rozwiązane] wibrujaca obudowa
|
Pewnie to taki subwoofer.
![]() Luzy jakieś są na klapce. Może papier jakiś podłuż pomiędzy klapkę a baterie.
.
troche mi to przeszkadza bo jak go trzymam w lapach to normalnie czuje te wibracje na upuszkach palcow, domyslam sie ze to jednak nie jest normalne
![]()
Czy te wibracje są słyszalne, cz tylko odczuwasz palcami ?
wibracji nie slychac, czuc je jedynie , wlasciwie to czuc na calym telefonie, nawet ekran delikatnie wibruje.
Mam to samo u siebie, defy nówka z playa.
Nie wydaje mi się, żeby to było wadą, po prostu głośnik jest mocny (gra dużo głośniej i "lepiej" niż i900 i i8000) Jak w samochodzie dasz radio na maxa to też będzie tylna klapka wibrować ![]()
Potwierdzam definitywnie - wysoki poziom głośności może dawać efekt wibracji obudowy. Jest to jak najbardziej normalne zjawisko fizyczne. Temat zamykam.
![]() Nie gap się! Buduj z nami MoDaCo.pl
! Wiadomość wysyłana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli masz jakieś zastrzeżenia zgłoś je do administracji lub bezpośrednio autorowi tej wiadomości.
.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości