![]() |
|
![]() |
smartphone do 700zł |
[Rozwiązane] smartphone do 700zł
|
Witam, szukam smartfona do 700zł (uzywane tez chetnie kupie ale w dobrym stanie a szukal bym telefonu na tablicy wiec prosze o ceny z tamtej strony). Zależy mi na dobrym aparacie, wygodnym przeglądaniu internetu, grach i dobrym odtwarzaczu oraz żeby w miarę się nie zacinał. Takie podstawy.
Rozważę też inne propozycje. Z góry dziękuje za odpowiedż
Co do WP7 to na początku trza być jego fanem bo ten system umarł w przedbiegach.
Czytaj nie dostanie aktualizacji do WP8, czyli większość aplikacji przestanie go wspierać itd. WP7 ma jądro win CE zaś WP8 win NT a to już inna bajka. Co do androida to wiadomo że jest masa softu a te fony które wymieniłeś są dosyć ciekawe. Tylko ta cena troszkę niskawa. ![]()
.
to który by był lepsza opcja? desire czy galaxy? bądź może inne propozycje? i nie mam zamiaru kupować z allegro bo tam drożej niż na tablicy. Zastanowił bym się też nad iPhone 3GS chociaż boje się o ten wyświetlacz.
Dostaniesz iPhona 3GS do 500 zl ??
Jeśli zależy Ci na grach to WP7 na razie jeszcze kuleje w tej kwestii. Jest wydajny i szybki, ale wciąż mocno rozwojowy. Jeśli chodzi o porównanie Desire i SGS to zdecydowanie lepszy jest ten drugi. Desire jest już trochę przestarzały. Ma słaby układ graficzny, któy w systemie daje radę ale w grach już nie bardzo. Z kolei SGS jest wciąż przyzwoity, zarówno pod względem osiągów, jak i multimediów. Internet przegląda się wygodnie na dobrym i sporym wyświetlaczu, a dźwięk z odtwarzacza jest w czołówce smartfonów, mimo sporego stażu na rynku. Polecałbym właśnie SGS'a (mówię z własnego doświadczenia - używałem SGS'a przez prawie rok).
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
http://tablica.pl/oferta/iphone-3gs-16gb...aad82;r:;s: proszę bardzo iPhone 3gs do 500zł się znajda i chyba wybiorę Galaxy S może nawet S+ się znajdzie bo są czasami
![]()
Nt. Iphone'a się nie wypowiadam. Nie tykam i tyle
![]() Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
nie no tutaj koledze chcialem udowodnic ze sa 3gs ponizej 500zł
a jeszcze jaki rom bylby dobry oraz mod
Co do gier to WP7 już będzie kuleć bo developerzy ruszają z grami dla WP8.
Dość intensywnie mikrosofcik ich wspiera. Co do Galaxy to fakt że warto zaś rom to indywidualna sprawa i zapraszamy do odpowiedniego działu. ![]()
.
juz sie rozgladalem za romem ale nie ogarniam za bardzo. nie mialem stycznosci jeszcze z zabawa na tym systemie. chociaz pewnie bedzie jak z moja śp. Omnia
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości