02-20-2010, 02:30 PM
![]() |
|
![]() |
wm6 5 28230 pl 4 wersje |
[ROM] [WM6.5][28230][PL] - 4 wersje
|
Ponad pół roku nie zmianiałem ROMu ale dzisiaj postanowiłem to uczynić i pobrałem Manile2 gdyż SPB nie ma
![]() Mam tylko jedno zastrzeżenie, acz kolwiek może poprostu nie wiem gdzie to ustawić, na WM6.1 przy dialerze samsunga działała wibra przy dotyku, tutaj jak zmieniłem na samsungowski dialer niestety wibry nie ma, aha, szkoda, że jest tylko jedna klawiatura do wyboru ![]() ![]() ![]()
Wszystko śmiga bez problemów. Dla mnie bardzo dobry romik. Każdy kolejny rom Ryrzego jest coraz lepszy.
Mam problem ze znalezieniem google maps. Niby jest wersja 3.2.1 ale po wgraniu romu nie ma tej aplikacji /WERSJA NORMAL/
pytanie odnośnie sms czat?
jak wchodzę przez start\obsługa wiadomości dam odpowiedz to jest jak tapnę w md2 to niema ?
Kolego działa link który podałeś, strona otwiera się bez problemu.
Telefon: SGH-i900 Omnia
Rom: Test i900SAID2/21054M by Ryrzy RadioRom: i900PUJA1 Udało mi się tobie pomóc?
Kliknij ![]() ![]() (02-20-2010, 02:57 PM)aleks_pawel napisał(a): Mam problem ze znalezieniem google maps. Niby jest wersja 3.2.1 ale po wgraniu romu nie ma tej aplikacji /WERSJA NORMAL/ Google maps jest tylko w M2D i M2D Classic ![]() S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !! (02-20-2010, 03:08 PM)lotzu napisał(a): pytanie odnośnie sms czat? też to zauważyłem... być może jest to problem (a może i nie problem) nowych buildów... wcześniej tego nie zauważyłem. btw. Uzupełnij poprawnie profil ! S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Ech a ja HR z przyzwyczajenia zrobiłem
![]() ![]()
tak się zastanawiam czy wgrać sobie rom z m2dc, czy są z tą wersją manilli jakiekolwiek problemy przy dłuższym użytkowaniu?
Czy są problemy z aktualizacją pogody jak to było w jakiś starszych wersjach? Czy wgranie większej liczby aplikacji powoduje, że ta wersja manilli wariuje (zawiesza się) jak w starszych romach? Dzięki za odpowiedzi |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości