02-19-2010, 09:03 PM
W dniach 16.05.2019 do 13.06.2019 mail z forum nie działał poprawnie i mógł zgubić kilka maili, jeśli ktoś się próbował kontaktować proszę zrobić to ponownie. Za utrudnienia przepraszam!
![]() |
|
![]() |
wm6 5 28230 pl 4 wersje |
[ROM] [WM6.5][28230][PL] - 4 wersje
|
pierwsze spostrzezenia po instalacji: bardzo SZYBKI w porownaniu do poprzednika 28205 m2dc en.
Pzdr dj.vadim ---------------------------------------------------- Tel: SGH-i900 Rom: i900SAID2/28230 PL M2DC by Ryrzy RadioRom: i900JCIC2
Ja poprosił bym Office w cab na 2010 , nie mogę wyszukać odpowiedniego , ten co mam to beta 2010 i wywala errory
![]()
witam dalej jest problem z wideo kamera jak w 28205 (fokus dokładniej chodzi o makro i twarz )
i jeszcze jeden nie da się wyrównać ekranu dopiero po restarcie da się cokolwiek zrobić ale ekranu nie ustawiłem pozdrawiam
Hej Ryrzy. Dzięki za wspaniałe ROMy. Czy a jeśli tak to kiedy przewidujesz 28230 w wersji angielskiej?
Pytanie do tych co wgrali M2DC: jaki jest stan pamięci ram po 24h uptime'u?
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
Wyszło googlemaps 4.0 pewien czas temu. Z wbudowanym buzzem oraz w pełni działające na ostatnich bulidach. Było by wręcz wybornie gdybyś sam przetestował i wgotowywał w romiki.
Mam jeszcze jedno pytanie:
Czy moge wrzucić jakies inne pliki szybko uruchamiające zamiast np tych w Touch FLo głównych Czyli: Kolejna rzeczą jest to: Jak wgrywacie Filmy 700MB do Omni? Bo u mnie idzie to tak że chyba cały dzień by sie wrzucał film ![]() Noi jedno spostrzerzenie, Bardzo długo uruchamia mi się TouchFLO stoi w miejscu na napisie: "Wskazanie uruchamia TouchFLO" i jeszcze jedno mimo tego ze mam ustawiony aby gasił się wyświetlacz po 10 sek, to ani nie blokuje ani się nie gasi... ??? (02-20-2010, 01:25 AM)warson napisał(a): Mam jeszcze jedno pytanie: Przelacz USTAWIENIA-POLACZENIA-TRYB POLACZENIA i tu ustaw na pamiec masowa/wybierz karta lub moja pamiec/ czyli tam gdzie chcesz umiescic film i wszystko szybko smiga. Film 700 MB ok 3-4 min co do wyswietlacza u mnie wszystko dziala ok wiec poustawiaj dobrze a napewno zadziala.Wersji z manillą nie testowalem wiec nie wiem jak sie zachowuje (02-20-2010, 01:25 AM)warson napisał(a): Mam jeszcze jedno pytanie: Każdy plik który waży więcej niż 100MB wgrywam przez opcje ustawień : Start >Ustawienia > Połączenia >Tryb połączeń USB > wybierz na pamięć masowa <<< pamiętaj używając ActiveSync do synchronizacji przywróć poprzednie ustawienia tych parametrów >>> pozdro |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości