04-24-2010, 11:10 AM
W dniach 16.05.2019 do 13.06.2019 mail z forum nie działał poprawnie i mógł zgubić kilka maili, jeśli ktoś się próbował kontaktować proszę zrobić to ponownie. Za utrudnienia przepraszam!
![]() |
|
![]() |
wm6 5 23563 mlr6 x beta2 |
[ROM] [WM6.5] [23563] MLR6.5.x beta2
|
panowie, jak chcecie, to wam zrobię ROM na którym będzie 30MB free po SR. i jestem ciekaw czy wtedy dacie radę... ale w ROMie będzie WSZYSTKO co dusza zapragnie + pp12, coby wolno nie działał.
nie podoba się ilość ramu - nie używać, są jeszcze ROMy Ryrzego, które są bardzo dobre ![]()
Lumia 520, WP8
kiedy będzie wersja finalna z M2D?
nie wiem, jest problem z SMS ;/ pewnie będę musiał poskładać od nowa kuchenkę.
Lumia 520, WP8
![]()
składam właśnie od nowa kuchnię, zobaczymy co z tego będzie.
Lumia 520, WP8
To spoko, a jak wygląda sprawa z aktualizacją pogody? aktualizuje się czy jest dodany fix?
![]()
Parę uwag o 23563:
+ Trzyma ustawienia strefy czasowej (Warszawa) - Nie trzyma innych rozmaitych ustawień - po SR zainstalowane programy wracają do ustawień początkowych (całkowicie lub częściowo!) - Trochę muli i przycina - Dotyk baaardzo kiepski Firmware wgrywałem kilka razy, z zachowaniem magicznych reguł (HR przed i po), żeby wyeliminować jakieś przypadkowe czynniki. Wizualnie bardzo OK są okna dialogowe (czytelne i estetyczne) oraz temat główny, choć w tym ostatnim brakuje mi modyfikacji kolorystycznych (burgund, granat, czerń...). ![]() na razie nie mam pomysłu co z tym zrobić..
Lumia 520, WP8
Rom będzie dalej rozwijany?
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości